Søg
Close this search box.

FARVEL WEEKEND!

img_6141

SPONSORERET AF NETTO

DET VAR SÅ DEN WEEKEND?

Pludselig startede ugen og med den også den daglige trummerum igen. Jeg har haft den hyggeligste weekend med mine døtre og også fundet håbet frem om at sommeren kommer. FOR DET GØR DEN! Jeg fandt mig selv ved spot hylden endnu en gang i min lokale NETTO. Og så mig selv (nærmest en out of body oplevelse hehe) tage en hængekøje frem – vi har ikke rigtigt noget træ til den MEN det skal jeg nok finde! For er der noget jeg drømmer om så er det mig og hustruen liggende i skyggen imens døtrene dimser rundt i haven. Realiteten er dog nok at de små skrubber stjæler den i stedet for 🙂 Jeg kan se for mig hvordan de vil nyde det også. Og det gør mig faktisk også ganske glad! Så må vi voksne låne den når døtrene sover…

img_6117

DISNEY GÅR ALDRIG GALT…

Jeg fandt Disney historiebøger som jeg med glæde ville læse for døtrene. Jeg ser hvordan for mig hvordan vi alle samles på et fint tæppe i haven (et tæppe jeg iørvigt også fandt på spot hylden hehe) Realiteten er dog mere at de store døtre stjæler den – og rigtigt nok sad Smilla her til aften og læste de fine bøger. De bliver skisme så store hurtigt, og omvendt er man jo mega stolt!!! Som hun sad der seje Smilla -senere- og betragtede billeder og læste Tornerose helt fra start til slut! Alt det de kan giver mig skisme kuldegysninger 🙂 Når jeg køber børnebøger så indrømmer jeg gerne at de også gerne må se pæne ud, og disse bøger leder mine tanker tilbage til en masse bøger jeg havde da jeg var barn. Disney klubben tror jeg det hed! En masse bøger med fine historier! Og nu ligger de på pigernes værelse og ser pæne ud!

img_6124 img_6138

OG OG OG!

Med farer for at lyde som et barn (som jeg absolut er med vandkamp) så falder jeg altid – altså gang på gang (true story) for vandballoner! OG den her dims indeholder både vandballoner og kan fylde dem med vand. Jeg glæder mig som det lille vandhund barn jeg er, til at sommeren kommer og varmen med. OG at jeg kan kaste en masse balloner efter hustruen, og tøserne – OG selv få en lige i fjæset! SE DET er nemlig sommer for mig også! Og sådan endte jeg med igen at have fyldt kurv, og med et smil på læben komme hjem til døtre som (som mig) har kæmpe optur!

img_6123

ALLE DISSE SKØNNE SAGER I AT FINDE

I DIN LOKALE NETTO

I UGE 24

TROR VI SKAL FORBI EFTER EN HÆNGEKØJE MERE…