Søg
Close this search box.

HEJ SKALLERUP SEASIDE RESORT! AKTIV RO FOR HELE FAMILIEN!

  reklame for SKALLERUP SEASIDE RESORT

EJ HVOR HAR VI SAVNET

SKALLERUP SEASIDE RESORT!

Det var flere år siden at vi boede i en af de fine sorte træhuse, dog huskede vi alle hvad Skallerup gjorde ved vores sind og ved os som familie. Ja det lyder måske lidt højtragende MEN det passer dæleme. Jeg husker vores ankomst sidste gang. Mig, pænt skeptisk pakket ind i håndsprit og bange for at vi skulle leve af dårlig mad, og få fodvorter med hjem.

JA SÅDAN HAVDE JEG DET ÆRLIGT!

Jeg er ikke til steder i højt gear med en masse aktiviteter, en masse skrigende børn og deres opkørte forældre. MEN det tog lige præcis et par timer før jeg forstod at tempoet oppe hos fantastiske Skallerup Seaside Resort er komplet anderledes. Her er ikke malet i lofterne så man tror man er i Las Vegas. Her er ikke skrigende børn og opkørte forældre.. Her er ro, smilende mennesker og roligt tempo. Selv køen til vandrutsjebanen er uden drama og skrigende børn.

HER ER AKTIV RO…

Derudover er der så mange fantastiske aktiviteter at vælge imellem med sine børn i alle aldre at man kan mørke efter hvad man er i humør til lige præcis i dét øjeblik. Synes man der er for mange ud at bade eller på paddleboardsne så kan man gå i krea-området eller booke en bowlingbane (og gå i biografen lige ved siden af). Eller også kan man tage frakken på og gå ud til havet (som jo ligger lige ved siden af husene iøvrigt) og blive blæst igennem. Sammen. Uden en masse tempo. Bare nyde øjeblikket. Minder til mindebanken i stor stil venner!

HVAD LAVEDE VI SÅ?

Vi startede vores Skallerup eventyr denne gang hos fantastiske Skallerup Ridecenter. Verdens sejeste Lone (som vi følger religiøst på instagram i øvrigt) har det fineste ridecenter sammen med Skallerup. Vi var på en morgen ridetur og nåede også lige at fodre dyrene på morgenrunden sammen med alle de andre der mødte op. Sikke en hyggelig måde at starte dagen på!

Derefter gik vi ned på stranden med hestene hvor pigerne fik deres største ønske opfyldt. Nemlig en ridetur nede ved havet. Det var lortevejr (tror måske man siger LÅRTEVEJR deroppe) men shit en fantastisk tur det var. Den allerbedste måde at starte vores Nordjyllandseventyr på. Her lidt flere billeder fra det fine Skallerup Ridecenter!

ET HUS FULD AF AKTIVITETER!

HVAD SKAL MAN VÆLGE?

Ja det er et godt spørgsmål! Vi valgte ganske simpelt at prøve det meste vi kunne nå! Om det var en omgang bowling med børnedrinks og popcorn, en hel eftermiddag i kreaområdet (de kalder det kreative værksteder og man booker nemt hos dem online eller i receptionen når man checker ind) eller familie spa aften og saunagus i smukke og magiske Romulus Det er ikke mange steder man har mulighed som familie at prøve saunagus.

Derudover er der jo det skønne badeland for alle aldre. Og der brugte vi mange timer – også de sene aftentimer hvor den ene af os tog alene tid med de store døtre især. OG så er der et opturs træningscenter som jeg besøgte (og her er fotobevis).

LAD OS TALE LIDT OM HYTTERNE!

Vi boede i en 8 personers hytte, med 3 store soveværelser og to badeværelser, hvor der var kæmpe spa og sauna i det ene af badeværelserne. Kæmpe stue køkkenalrum. Store vinduer over det hele med lys som bare vil ind og lege i rummene. SÅ dejligt lys udefra! Køkkenet gør jo at man kan vælge enten at lave mange måltider i huset, eller som en snack station. Vi kørte til købmanden et par morgener og lavede brunch hjemme i huset, dog tog vi også i restauranten for at spise “det bette morgenbord” som vi ELSKER at det hedder. Døtrene hyggede med at vi selv kunne bestemme hvad vi havde lyst til – morgenmad i huset eller over og hygge i restauranten?

Det skal siges at Skallerup har gennemgået en stor renovation og fremstår nu endnu mere lys og med smukke billeder af naturen udefra, høje græsser der afgrænser spiseområder og gør at man kan sidde mere ugeneret. Lyse gulve smukke lamper som spreder lyset rundt som personalets smil og gode humør. For ja der er dæleme god stemning deroppe hos Skallerup. Man kan mærke hvordan folk dæleme er glade. Og det betyder meget!

Billederne viser ikke helt hvor magisk lyset er i og omkring hytten – MEN der var for os en utrolig ro, en utrolig dejlig stemning. Vi kom alle ned i gear. Vi tullede bare rundt sammen og lod alt være sådan lidt op til ungerne. Det var vigtigt for os at de også havde en optur. Og de snakker stadig om Skallerup så sent som igår hvor Noomi spurgte hvornår vi skulle derop igen.

Og jeg må indrømme at Sådan en mini ferie hos Skallerup Seaside Resort er præcis hvad vi har brug for som familie. En pauseknap fra hverdagens trummerum. En pauseknap for dagligdagens logistik. Jeg kan kun anbefale Skallerup til alle familier, også i en længere periode hvor man bruger huset som base og udforsker resten af skønne Nordjylland (som du kan læse om her).

ÉN TING ER SIKKERT!

VI KOMMER IGEN!

LÆS MEGET MERE OM FANTASTISKE SKALLERUP SEASIDE RESORT OG DERES PAKKETILBUD HER!