Søg
Close this search box.

DEN FORFÆNGELIGE MAND – OM AT KØBE (MANGE) SKO

image

JA jeg har mange sko. Jeg vil gerne indrømme at jeg for første gang nogensinde købte et par Converse sko sidste sommer. Første par, af de sko som mange har købt mange af henover noget tid. Skoen som er lig med noget sejt for mange (og som er noget sejt!) . Jeg vil gerne indrømme at jeg godt kan lide at gå med dyre sko, og godt kan lide at vælge dyrere sko til end billigere. Sko som er dejlige at tage på med det samme (hov! den behagelige forfængelige mand), og sko der er pæne at se på. Jeg har flere sko end min hustru. Og dermed ikke sagt at jeg ikke bruger dem når jeg køber dem. Men jeg bytter ud i dem. Min kære hustru satte, for noget tid siden, foden for døren. Når et nyt par kom hjem – skulle et gammelt par ud. Det prøvede jeg at overholde, dog er hylderne i kælderen tegn på at de nok røg derned, i stedet for ud… Jeg har fra starten af kørt “shoes of the day” på instagram, og der er knyttet en lidt sjov historie til hvorfor jeg startede med det. Jeg var ude i at jeg faktisk ikke vidste hvilke sko jeg havde. Enough said. Min hustru gav mig en udfordring. Gå med alle dine sko, eller smid dem ud som du ikke bruger ( ja hun er lidt ensporet med det dersens smid ud smid ud haha ). NUVEL jeg startede mandagen med et par sko og havde ikke de samme sko på i en uges tid. Lærdommen ved dette er at jeg har mange sko. OG JA jeg går ikke hele tiden med dem allesammen. Men det er ikke i min bog lig med at Lanvin sneaks skal smides ud. Eller Gamle hvide gucci sneaks skal kastes i skralderen fordi der er kommet et par nye ( virkeligt fine ) hvide sneaks til. Jeg er nok lidt en samler, mest fordi jeg værtsætter sko. MEN jeg værtsætter også sko på min hustru. Jeg køber gladeligt sko ind til hende også – og NEJ det er ikke sådan en fod fetish ting, det er udelukkende en værdsættelse af design – OG at stiletter gør kvinder extra smukke. Jeg arbejder med mærker som BOTTEGA VENETA, GUCCI og SAINT LAURENT ( ysl ps ) og disse mærker er ALLE fantastiske med sko. De fine Dodgers ( slip-ons ) fra Bottega er en klar favorit. Og jer der følger med ved at jeg har en ting med dem ( det er dem der er på billedet – og de grønne er nu også meget fine! ). Det er ikke meget krimskrams som vi mænd ( i min optik ) kan gå med – MEN pæne sko er en af de ting vi kan kører med stil. Min hustru smiler når jeg kommer hjem med et par nye sko – og ikke det der anstrengte STOPDIGSELV smil ( det kommer jo engang imellem – lets be honest ) dog mere et smil fordi hun forstår at det her er min nørde ting. Udover alle grænser. Og sådanne ting må man godt have 🙂

TAK fordi du læser med 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM / SNAPPEN SOM: FARTILFIREPIGER