Søg
Close this search box.

EN SPONTAN KREA EFTERMIDDAG…

img_5046

SPONSORERET AF NETTO…

I KENDER DET MÅSKE SELV?

Når jeg er ude at handle, så går jeg altid liiiige forbi spot hylderne. Jeg går forbi spothylderne fordi jeg tit bliver inspireret, og som udgangspunkt køber jeg tit små ting med hjem til døtrene. Typisk ting der ligger op til kreativ tid. Den anden dag var jeg alene hjemme med døtrene og havde bestemt mig for at der var krea tid imens jeg forberedte aftensmad og lavede den. Vi fandt sten og stenmaling frem. Døtrene havde optur over at måtte være kreative, og det var som om at “ulvetimen” pludselig forsvandt. OG DET er en dejlig ting også om eftermiddagen, i ved, hvis man kan fjerne fokus fra træthedens tegn…

img_5059 img_5064

HELT KONCENTRERET…

Sad de og tegnede på både store som små sten. Ava tog rekorden i at tegne på flest sten, og jeg er tosset med at de hygger sig imens. Så de sad og hørte musik, og fandt på kreative dyr, eller tegnede blomster. Bare fordi de var pæne! Normalt er jeg med glæde med til at lege kreativt, dog havde jeg en bagkant med en aftensmad som gerne skulle ske også. Men jeg holdt øje og døtrene kom stolt og viste deres sten. De blev lagt til tørre på skænken i stuen, og nogen gange var der krise, fordi malingen var “forkert” også tørrede vi stenene af og døtrene malede nyt på efterfølgende.

img_5056 img_5061

STENMALING ER FOR ALLE…

Ligegyldigt om det var Noomi, eller Ava & Smilla, så hyggede de sig med det. Jeg kan godt lide motorikken i det at male på sten. Man kan sagtens lave en stor klump med farve, dog kan man også lave en masse mønstre og hygge sig med at se hvordan malingen flyder sammen. Det kan være en tidsrøver, og man kan forberede sig ved at tage sammen ud på stranden og samle sten. Finde sjovt formede sten som kan males så de ligner dyr. Ja mine døtre kan få meget tid til at gå med det!

img_5065

DE FINE STENMALINGS TUBER ER AT FINDE I NETTO I UGE 21.

TROR VI SKAL FORBI OG HENTE LIDT FLERE

🙂