Søg
Close this search box.

10 BILLEDER FRA PÅSKEN (med tekst…)

img_3846

PÅSKEFERIEN ER NÆSTEN SLUT!

Og dermed et hurtigt og visuelt tilbageblik på denne fantastiske ferie! En ferie som er kørt igennem LYN hurtigt – men som dog også har været TOP hyggelig med lige dele hygge med venner og familie – OG hygge bare os 6. Eller “de 6 musketerer” som Smilla mente vi er 🙂 I know! CUTEEE!!!

BILLEDE 1//

img_3816

Vi startede ferien med hygge i sofaen og fredags slik på en onsdag! (og startede også med en konkurrence som løber helt til onsdag denne uge – har du deltaget? ellers deltag HER! ) Hustruen arbejdede men vi hyggede os! HOV hvis nogen er i tvivl om hvor min sweatshirt er fra så kan den tjekkes ud HER!

BILLEDE 2//

img_3834

Noomi mente vi skulle have is med til nogle venner men hustruen valgte at bage en lemon meringue tærte istedet. Noomi var ikke tilfreds med glædede sig til at skulle over til favorit vennerne og hygge! SÅ STARTEDE PÅSKEN!

BILLEDE 3//

img_3903

KAAAAGEEEEEEN!!! Denne fantastiske kage er uden tvivl en af mine favoritter! ISÆR når min hustru laver den 🙂 Hvis i også gerne vil lave den så tjek linket ud HER!

BILLEDE 4//

img_3902

JA det er morgenkaffe i sengen. Og JA det gjorde vi en del i denne ferie! I ved vågne stille og roligt! Kalde hele klanen op i sengen – sætte viaplay på og se Find Dory for eksempel. Jeg har optur over de morgener. Jeg har optur over hyggen og at vi sidder og vågner sammen uden at have stress! Uden at skulle noget andet end at være sammen!

BILLEDE 5//

img_3895

Spontan – “hov vi har rejer i fryseren, lad os spise lidt påsket til frokost”. Jeg er vild med vores lokale bager havde åben, OG at vores lokale NETTO havde åben også. Lad os være ærlige, vi bor på landet så det er ikke så tit at ting har åbent herude når der er helligdage! hehe. Karsen lavede ungerne i sidste uge. Det var en fest med gul frugt farve og pandebånd!

BILLEDE 6 //

img_3908

Ventetid i stor stil hos elgiganten. Vores påskehare ligger altid en film i kurven til ungerne. Kurven som indeholder slik og godter og som de bruger til at samle æggene sammen med. Chokolade æggene ps… Jeg sad og ventede på TROLLS dvdén fordi den åbenbart var svær at finde. Sådan rigtig svær… Tilgengæld havde jeg optur over mine nye DR. MARTENS støvler, hvorpå Smilla kiggede og sagde “far dine nye støvler er….. fuld af farve!” det kan man tage som man vil. Jeg har optur. Min hustru synes det er teenage støvler – men jeg har altså væsenligt ældre kollegaer som har docs støvler også. jeg siger det bare. Det smukke ur er fra About Vintage i ved nok uret jeg fik af min hustru i fødselsdags gave. OG som nærmest ikke har været af siden haha!

BILLEDE 7//

img_3922

Morgenen kom. Den morgen hvor jeg havde listet rundt (i underhylere…) i haven og fordelt æg… NEJ NEJ NEJ! Morgenen kom hvor der på mirakuløst vis pludselig var æg og en påskekurv ude i haven. Døtrene var HELT oppe at køre, og vi kom hurtigt i haven imens hustruen lavede søndags morgenmad (ok det er nok nærmere brunch…) Døtrene løb rundt og hurtigt var alle æg indsamlet. Det var nogle hyggelige sekunder… Hvor var SLOWMO knappen lige?

BILLEDE 8//

img_3929

MAAAAAAAAAAD og SMOOOOOTHIIIIIEEEEES

Jeg er vild med søndagen hjemme hos os…

BILLEDE 9//

img_3949

Grusgraven i vores baghave fik et besøg, med en starbucks (fra tanken nuvel) latte og pigerne klædt ordenligt på, besøgte vi naturen. Tøserne klatrede og havde et eventyr. Vi mødte familie på turen og jeg fik trænet en smule da der er nogle seriøse bakker (og en datter der ikke ville gå men hellere sidde i klapvognen!!!) Camilla, du ville være stolt – nu hvor træning ikke har været såååå meget på tapettet. Jeg er vild med naturen derude. Vi kommer helt sikkert til at gå mange dejlige ture den vej!

BILLEDE 10//

img_3975

Lille pige stor arena! Vi havde idag en aftale med mormor og morfar, da vi skulle ind og se forpremiere på WE WILL ROCK YOU hvor verdens sejeste Szhirley spiller KILLER QUEEN. OG det ville vi gerne ind og støtte op om! Vi startede ude på amager strand med en kaffe på Couloir som den hedder. Et sted som laver en fantastisk Rabarber ice tea, dog tager de 29 kroner for et glas æblejuice fra en pap karton de lige havde hentet i Lidl ved siden af. NUVEL det var hyggeligt og vi hyggede os!

OG PLUDSELIG VAR DEN PÅSKEFERIE OVRE…

Det er somom at den er fløget afsted. MEN når jeg sidder og kigger billeder igennem så har den været TOP hyggelig! MEGA TOP hyggelig faktisk.

HAR I HAFT EN GOD PÅSKE?

TAK FORDI I LÆSER MED

🙂

A