Søg
Close this search box.

ONSDAG DIN MØG LOGISTIK DAG!

 

Processed with Snapseed.

ONSDAG!!! Jeg er ikke vild med dig – IDAG. Måske er det fordi jeg har været vågen siden kl 04. Og jeg i desperation har sagt JA TAK til bilen (hvilket betyder at jeg og 4 sovende døtre (som ps er båret ud fra sengen og ind i bilen…) skal hente min hustru på arbejde omkring kl midnat!!!). Måske er det fordi jeg har været i den lokale hal i hvad der føles som for evigt! Misforstå mig ikke, jeg støtter op om at mine døtre har en sports aktivitet. Både for det sociale – men især også for motionen. Men idag var Onsdagen bare ikke min ven. Timerne vi bruger på transport til og fra hallen. Er et vilkår – altså noget som ikke kan ændres resten af sæsonen. Vi skal tilbringe mange timer dernede fordi det er godt for vores børn. Nuvel kaffen er drikbar og hånd delen (altså frikadellen ps) i kantinen er et hit. MEN MEN MEN! Når disse onsdage bare kører af sporet. Når Merle skriger hele vejen ud til bilen (pga hendes kanel knækbrød stykke, på størrelse med en 5er ps, blev smidt ud) OG Noomi istemmer i en sådan grad at forældre kigger smilende og lidt grinende over på mig – den top svedende men med et forsøg af overskuds far smiler tilbage og trækker på skuldrene. Når døren til bilen lukker, radioen tænder og der er ro (tak til tove lo på the voice). Det øjeblik når jeg overvejer bare at kører rundt i bilen – indtil de falder i søvn Når aftensmaden igen (på en onsdag) bliver “morgenmad til aftensmad” (gudskelov er mine døtre glade for havregryn – og jeg treatede dem med kanel sukker haha). Når de er hurtige i badet og nu ligger og sover sødt (minus Noomi som ligger og synger MGP sange i sengen – nuttet punktum dk) og jeg har et pusterum. Ja som jeg så bruger til at skrive her. Misforstå mig ikke. Onsdage kan ROCKE. Idag gjorde bare ikke helt så meget…

HVORDAN FÅR I JERES DAGE TIL AT HÆNGE SAMMEN?

TAK FORDI I LÆSER MED A