Søg
Close this search box.

PÅ GENSYN WEEKEND #2

JEG SAD PÅ FÆRGEN IMORGES OG TÆNKTE…

TÆNK HVIS MANDAGEN OGSÅ VAR EN DEL AF WEEKENDEN?

Sådan helt seriøst! Jeg føler vi har LØBET RUNDT i weekenden, og det har vi nok også gjort faktisk. Fredagen var stille og rolig. Svømning og Vild med Dans. Hjemmelavet pizza og hygge i stor stil! Lørdagen startede stille og roligt. Hustruen skulle sove længe fordi hun skulle på job om aftenen. Vi skulle til fødselsdag hos vores nevø, og det er ALTID hyggeligt med fødselsdage jo! Vi lavede en stille og rolig morgenmad da hustruen vågnede og vi gjorde klar til rengøring. Jeg nåede forbi Brugsen og fandt nogle bukketter afskårne blomster som passede godt sammen. Det er altid god stil at have en lille blomst med 🙂

OK DET HER INDLÆG KOMMER TIL AT HANDLE OM MAD… IGEN…

Men det er nu altså også hyggeligt med mad sammen med familien! Fødselsdagen var fuld af dejlig familie, lækre kager, supper (hvilket jeg er VILD med er den årstid nu hvor det er et hit igen) og døtrene der hyggede sig i stor stil! Hustruen skulle afsted til arbejdet og vi hyggede nogle extra timer inden vi kørte hjemad for at sove så vi var klar til dagens program. For vi var inviteret til Morgen Galla Premiere på SMALLFOOT, den nye tegnefilm. Vi glædede os til det – også selvom det var tidligt! Jeg kunne ikke sove, så jeg så SHARP OBJECTS færdig. På HBO. Har i set den? Den er VILD!

SMALLFOOT VAR ALT FOR FIN!

Med en super cute historie, den fineste humor OG dejlige sange (som jeg altid falder for i tegnefilmene høhø). Alle døtre var med i filmens handling. Og de hyggede sig bravt med den fine premiere. Vi fik også lige hurtigt hilst på Conni & Michala. De havde naturligvis også deres børn med 🙂 Vi hoppede forbi bageren KHORN på fisketorvet (MEGA LÆKRE BRØD OG KAGER!), købte en badedragt til Ava og vendte snuden mod Ikea hvor jeg skulle købe nogle hylder. Og med et var vi hjemme igen, hjemme hos hustruen som var vågen, og vi hyggede med lækker morgenmad allesammen!

VI VAR FOR DOVNE TIL AT LAVE AFTENSMAD…

REKLAME JUSTEAT.DK

Jeg ved ikke om i kender til søndag hvor man ikke orker at lave mad? En af de søndage hvor vi har praktiske opgaver, jeg skulle male hylder til idags arbejde, og ungerne hyggede med legeaftaler og fest og farver. Så derfor bestilte vi mad da det var tid til det. Derfor fik vi lækre burgere hjem fra den lokale burgerpusher. Og efter der blev hygget i stor stil var det puttetid til døtrene, og os voksne gjorde os mentalt klar til mandagen. For nu var weekenden slut. Næsten….

MEN FØRST HAVDE VI LIGE EN TIME PÅ SOFAEN BARE OS TO…

HVAD HAR I LAVET I WEEKENDEN?