Søg
Close this search box.

5 TING DER UNDRER MIG PÅ S-TOGET…

img_0099

OK JEG SIDDER HER I STILLEKUPEEN…

JA nuvel nogle ville mene det var en pensionist ting. Men der kommer ikke skolebørn herind bland andet… Her er stille – og selvom jeg nyder mine børn og ikke altid hører deres larm, så hører jeg absolut andre børns larm – ISÆR på toget:) Jeg sidder her og tænker over folk på toget. Har i selv lagt mærke til det? Folk er sjove at se på i toget. Og med de tanker følger her en top 5 over ting der undrer mig mest.

/1

GÅR FOLK IKKE OP I PERSONLIG HYGIEJNE? Tænker de ikke – hov jeg skal da ud blandt andre mennesker (med normal lugtesans) jeg vasker mig da lige – og nej jeg mener ikke vasker mig med deodoranten, det er så kortsigtet desværre…

/2

HVORFOR ER FOLK SÅ SURE?

Altså misforstå mig ikke, vi kan alle have dårlige dage. Men som en der tager det samme tog mere eller mindre hver dag – på samme tid, ja så ser man lidt de samme mennesker. De sidder der helt sure i stillekupeen, Som om deres liv er ødelagt fordi de skal tage toget. Nuvel jeg ville hellere sidde i en varm bil med sædevarme – men sådan er det nu engang ikke… SMIL FOR SATAN!

/3

HVORFOR SIDDER DU MED DINE KLAMME SKO PÅ SÆDET?

ingen har behov for at være sloppy second til dine beskidte støvlets mærker på sædet?

/4

STOP NU MED AT BROKKE DIG OVER AT TOGET MÅSKE ER liiidt FORSINKET.

Er de 5 minutter virkelig det der vælter hele din morgen? Så tag måske lidt tidligere afsted?

/5

STOP MED AT SNAKKE I STILLEKUPEEN!

ellers bliver jeg mega sur høhø

 

HVAD ER PRES FOR DIG PÅ EN TUR I DET OFFENTLIGE TRANSPORTRUM?

img_0098