Søg
Close this search box.

HYLD KVINDEN – CARLA MICKELBORG!

HYLD KVINDEN ER TILBAGE! 

OG JEG ER MEGA GLAD FOR AT KUNNE FORTSÆTTE DENNE FØLJETON!

Kender i Carla Mickelborg? Jeg skrev lidt om Guldtuben og Youtubers igår (LÆS MED HER!) og denne unge dame er OGSÅ en del af det her slæng. Også fordi hun laver så meget andet også. MEN først lige lidt om HVORDAN vores veje mødtes. Jeg var inviteret til en gaming night hos Emil Thorup, og der var en masse kollegaer (blogger instagram mennesker) som jeg kendte, dog også nogle jeg ikke kendte. Det seje ved mit andet job er at jeg møder en masse nye mennesker som er forskellige fra mig, kommer med andre indspark men som dog har samme vilkår som jeg ud fra den branche vi bevæger os i. Altså forstå mig ret. Carla har været igang pænt meget længere end jeg har. MEN denne unge dame var sjov, imødekommende, tosset, venlig, rummelig, tosset og hyggeligt selskab. Jeg kendte ikke til den unge dame, og startede med at følge med i hendes hverdag og så hvordan hun har sammen med hendes familie det seje firma GOAL-SETTER som er med til at minde dig om dine mål, på den smukkeste visuelle måde. Vigtigst af alt, så er hun er af de unge damer som jeg håber at mine døtre vil se som et forbillede. Den type kvinde som går efter sine drømme, OG arbejder hårdt for dem. Hun er typen som laver ligeså mange stories uden make up som med. Hun er i min bog den seje balance i en influent. Jeg er tosset med at følge med i Carlas univers. Og jeg er stolt over at Carla og Carlas tanker vil være med i denne føljeton. For hun er én af grundene til at jeg også ville lave denne føljeton. Så inden jeg smider ordet videre til Carla, så lige en sidste HIGHFIVE din vej seje Carla! Keep up the good work!

5 TING, JEG IKKE VIDSTE FØR JEG BLEV IVÆRKSÆTTER

/1

Ideer kan også opstå juleaften
En juleaften efter min morfar var død, og der derfor kun var min mor, bror og jeg selv tilbage til at fejre traditionen, besluttede vi os for, at bruge aftenen på at sætte mål for det kommende år. Mens vi spiste risalamande fandt vi billeder af det vi ønskede af det kommende år, og talte om vores håb og mål. Året efter erfarede vi, at alle vores mål var gået i opfyldelse! Jeg havde fået en ny computer, en ny dyr taske og tjent en masse penge på de nye ting, som jeg havde sat mig for at arbejde med. Men et år hvor min bror Kalle, havde gjort sig bemærket ved kun at have ét mål: “At få en god ven” – blev det klart for mig, at det her med at sætte mål, kun gav mening, når man havde følelserne og værdien bag målet som sit fokus. Det blev startskuddet til goal-setter.com og vores fælles familieselskab, vi det efterfølgende år besluttede os for at stifte. Ret vildt, at en familietradition skulle blive min levevej.

/2

Hvor lang tid det tager at skabe succes

Det skal ikke være en hemmelighed, at jeg elsker mit arbejde – og lige så snart noget bliver en succes, starter jeg noget nyt, som kan holde mig vågen ved computeren, indtil jeg besvimer af træthed. For år tilbage var det min blog og YouTube kanal der holdte mig vågen, og nu er det så salg af vores kalendre og den kommunikationsopgave, der ligger i at fortælle folk, at de kan skabe det liv de drømmer om, ved at tage tre små skridt hver dag, og holde fokus på de billeder, som vækker den følelse i dem, som de ønsker mere af. Jeg startede med at blogge i 2008 og det var først i 2016, at jeg begyndte at kunne leve af det. Så det tog altså 8 år før det gav pote! Jeg var så også under uddannelse i 4 af årene, på Danmarks Medie og Journalisthøjskole, så jeg håber da, at vi kan få goal-setter til at bære sig selv lidt hurtigere end det. Men der skal meget til før 3 fastansatte kan aflønnes, to freelance programører kan honoreres og en portal kan drives.

/3

Hvad fanden gør man med økonomien?

For det første er det jo krop umuligt at få lov at stifte et selskab her i Danmark.. For for at få et CVR nummer, skal man have en erhvervskonto. Og for at få en erhvervskonto, skal man have et CVR nummer. Så det er jo skide smart. Men altså, efter jeg tilsidst endte med at afholde et møde med min bank, for at forsikre dem om, at min virksomhed var ren overskud – intet varelager eller penge som kunne brænde inde, fik jeg allernådigst en midlertidig erhvervskonto. Siden hen har jeg brugt altalt for mange penge på revisorer, for at få dem til at hjælpe mig med at holde styr på et likviditetsbudget, som jeg nu et år senere, kan se var spild af penge og tid ikke mindst. Og de 35.000 kr. jeg brugte på en smart “webmaster” som kunne lave vores goal-setter.com site på no time, var heller ikke just den bedste beslutning i min karriere. Og ATP er åbenbart noget man skal betale manuelt, og helst i rette tid – så man ikke ender med bøder og et ret alvorligt brev fra fogedretten. Men, men, men – nu er erfaringerne jo gjort, jeg er lykkeligt videre – og med tiden er jeg blevet sådan okay til excel, moms klarer min revisor – og lige straks kommer Lunar Way Erhverv, som jeg oprigtigt glæder mig til. Her kan man fx. betale sine regninger blot ved at tage et billede af regningen, og de samarbejder med Dinero, som jeg i forvejen bruger til faktura og bilag.

/4

Lykken ved ikke at stille sit vækkeur

Hvor mega overdrevet fedt det er, at jeg kan arbejde fra min seng og vågne når jeg vågner naturligt, når jeg ikke har møder, workshops, foredrag eller video der skal laves. Jeg ved det sikkert ikke er den bedste arbejdsstilling, men jeg nyder det for vildt, og drikker iskaffe mens jeg svare mails, skriver eller redigerer videoer/billeder.

/5

Vi skal turde gå efter vores drømme

Jeg egner mig simpelthen ikke til at være ansat. Jeg hader at møde ind på et bestemt tidspunkt, gøre hvad andre dikterer og ikke få lov at udføre mine egne ideer. Det fandt jeg ud af, da jeg fik indfriet min tidligere drøm om at være skuespiller. Det første mig videre til min nye drøm, at få lov bare at være mig selv. Og det blev så min nye levevej, da jeg som youtuber lever af at dele mit liv og mine historier med mine seere. Jeg har med andre ord erfaring med, at det jeg sigter efter, er det jeg når. Og jeg tror på, at goal-setter konceptet er det jeg selv og andre har brug for nu: Mere ånd, mindre overflade. Og jeg satser stærkt på, at om et par år – så ved hele Danmark hvad en GOALS kalender, og den bliver brugt til alt fra virksomheds målsætnings-værktøj til vægttabsprocesser og eksamensskema.

Og hvis du tænker, at det da egentlig lyder meget spændende det jeg har gang i, så kan du tjekke goal-setter.com ud her – hvor du kan designe din egen store moodboard kalender og kæmpe fotoprints til små priser. Fidusen er nemlig, at når vi kigger på lykkelige billeder, som minder os om vores mål, mærker vi glæden og følelserne lige nu og her, og det hjælper både på motivationen, men giver os også en lykkelig tur mod målet. Og det er trods alt den, der er mest af her i livet – altså turen!:) Husk at brug koden CarlaMickelborg – så får du 50 kr. rabat, og du kan også oprette din egen kode ved at oprette dig i kartoteket her hvor du både selv får, og giver 50 kr. hver gang din kode bruges.

FØLG VERDENS SEJESTE CARLA PÅ INSTAGRAM HER!

FØLG VERDENS SEJESTE GOALSETTER HER!