Søg
Close this search box.

EN DEJLIG EFTERMIDDAG…

img_1038

I TIRSDAGS…

Havde vi en seriøs omgang svingdørs familie. Jeg arbejde fra mega tidligt og skyndte mig hjem hvor hustruen så skulle afsted på kursus (damn you sundhedsportal!!!). Solen skinnede og vejret var fantastisk. Så i et vildt overskud tog jeg ungerne under armen og begav mig på opdagelse i nærområdet. Vi har tidligere været ved grusgraven ( med WASA ) og denne gang var den absolut lige så smuk! Døtrene var pakket godt ind og Noomi sov fint i barnevognen. Et kort øjeblik sad de bare der – de 3 største og nød naturen. Vi var der i lidt tid og sad og snakkede, hvorefter det var klart at vi skulle videre. Der var jo en legeplads på vejen hjem!

img_1041 img_1043

JEG MÅ INDRØMME…

At det var en super dejlig eftermiddag! Jeg må indrømme at jeg nød tiden med mine døtre. Sådan lidt alene. Vi tog hjem og lavede varm kakao (med købe flødeskum på dåse yep!) og jeg var dagens far! Døtrene elskede det og vi slappede af på sofaen efterfølgende (LÆS: sove en halv time imens de så my little pony…haha) Det var en skøn dag.

img_1046 img_1048

DET VAR EN SKØN DAG…

A