Søg
Close this search box.

STATUS MED DE DER SUTTER…

737d7d63-368f-434d-a6c2-8a85f11adcc5

KAN DET VÆRE SÅ NEMT?

Jeg er bange. Sidste gang jeg skrev hvor sej Noomi var med at smide bleen havde vi en helvedes uge med problemer og uheld. MEN MEN MEN. Jeg kan nu lige dele hvordan de sidste par dage har gået. Og jeg må sige at hun rocker det hende den lille frøken. Noomi var en del af snakken om hvordan det hele skulle foregå. Noomi var selv med til at vælge æsken som sutterne skulle i. OG der var den vildeste gave på loftet fra nisserne som tak for sutterne. Hun var så stolt. Hun er stadig stolt. Og jeg ser hvordan min mindste datter, nu vokser sig større og sejere. Hun har ben i næsen det lille væsen. Hun er sej. Og jeg er stolt!

HAR I HAFT PROBLEMER MED SUTTESTOP?

PS…

Noomi har trøje på fra Hector & Havana find den HER!

Noomi har nederdel på fra The New find den HER!

Stolen er fra NoFred find den HER!