Søg
Close this search box.

ONSDAG DIN MØG LOGISTIKDAG #3

image

DAGEN ER HER! ONSDAG…

I ved hvordan jeg har det med denne dag ( ellers så læs først HER! og HER! ) OG idag er ikke meget bedre. Bevares, jeg glemte ikke at jeg skulle i hallen. Bevares, det er ugedags aniversary for Merles Uheld MEN alt dette er bag os. Idag fortæller jeg lige lidt baggrunds info for min sindstilstand.. Jeg var i London Mandag & Tirsdag, og som nogen måske lagde mærke til så var mit fly forsinket en del i London på vejen hjem. I en sådan grad at jeg endte med at være hjemme 00:30 – OG kunne ikke falde i søvn. Jeg lå og så et afsnit af criminal minds med en tosset mand der smed drenge ned i en trækiste under jorden “så de ku lære det”. Set i bakspejlet er det måske ikke den bedste ting at se om natten hvis man ikke kan sove.

NUVEL JEG FALDT I SØVN…

KL 05 (ISH) blev jeg vækket af min telefon og op og igang med dagen. Jeg arbejdede og huskede at gå til tiden (var mega tæt på at tage et møde kl 13 MEEEN havde lært af sidste onsdag (håber virkeligt hustruen læser med her haha!) og tog det tidligere. Afsted med hustruen på arbejde (vilkår når man kun har EN ENESTE bil i husstanden…) og ned i hallen for at hente de store fra spring gymnastik. Merle kan jo ikke rigtigt bevæge sig så meget så bilen er et vigtigt redskab og bilen følger ligesom hende den lille “bestøvlede” frk.

image

KENDER I DET NÅR…

Ungerne bare opfører sig pænt. Der er god stemning – nuvel de er lidt tunge i optrækket omkring bad osv (selvom der var lækker musik spillende fra vores TOP seje kähler fugato højtaler), dog gik det hele som det skulle. De små blev puttet kl 19 (CHECK!) de store lavede deres lektier og læste højt – imens jeg var tilstede og ikke var (så meget) på telefonen (CHECK!) de gik i seng og fik godnat sang og faldt hurtigt i søvn (CHECK!). Og jeg sad inde i mørket på gulvet hos de store og overvejede om hustruen havde bestukket dem!

ALT GIK SOM SMURT JO!

Når det så er sagt så kunne det være at min hustru følte sig en smule bestukket med en lille kærlighedspakke som jeg havde stillet på hendes bord imorges… love for my love 🙂

image

ALL YOU NEED IS LOVE RIGHT?

HVORDAN HAR JERES ONSDAG VÆRET SEJE MENNESKER?

TAK FORDI DU LÆSE MED

🙂

A