Søg
Close this search box.

SIKKE EN DEJLIG DAG!

image

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ECCO

Jeg har fire døtre. Fire døtre med fire forskellige meninger om alt. Jeg er vild med at de er forskellige men når det kommer til sko og støvle valg så kan det være ret svært at få hørt på alle meninger. Ingen lynlåse. Ingen smalle støvler. Ikke lyserøde nok. Jep der er mange ideer og meninger. Men vigtigst af alt er at de føler sig hørt. For ellers ender du med en sæson med hyl og skrål. Sko kastet igennem stuen (ikke kun af mig) og dramatiske morgener. Læs dette ønsker vi ikke. Og læs ydermere, dette går ikke over.

image

Vi har prøvet noget nyt i år. Vi har prøvet Ecco kids kollektionen. Det var med smil og håb at jeg åbnede kasserne til døtrene. Vil de elske dem. Vil de hade dem? Især Ava og Merle kan have en del meninger. Noomi startede med selv at tage støvlerne på. De var overraskende lette at hoppe i. Og de vejede ikke så meget. Alt var godt. Smilla prøvede sine boots. Hoppede lige i dem. Og 2 ud af 2!!! Merles tur. “Far de er totalt lyserøde!” (Yep det kan man ikke komme udenom skat) smil og løb. Jeg blev bedt om at klippe mærkerne af. Godt tegn! Ava’s tur. Jeg holdt vejret. Ser i vi havde haft en tur for nogle år siden hvor vi var i næsten 2 timet og prøve vinterstøvler… Det her var make or break! HUN ELSKEDE DEM! Det gode ved Ava & Smillas støvler er at de er lige til at trække i. Ingen lynlåse, men et nemt elastik system som kan rettes til alt efter hvem der har dem på. Dette er en kæmpe fordel med skolens til tider korte omklædnings tider. De skal kunne tage tøj og sko på ganske hurtigt. De her seje Urban Snowboarder er desuden vandtætte grundet GORE-TEX membran. WIN WIN!

image

Mini holdet har den seje Biom Hike kids (denne model vandt Scandinavian Outdoor Award 2016 i børne kategorien!) samme lethed. Den er nem at lukke med velcro (den findes også med andre lukkemuligheder – velcro virker for os til de små dog) og jeg har optur over at Noomi hopper i dem med den lethed hun gør! De er også vandtætte med den vigtige GORE-TEX membran. Lad os være ærlige – den danske vinter er en våd djævel. Vandtætte støvler er et must!

Vi var ude og gå i weekenden og tøserne hoppede og sprang rundt som de gør normalt. De løb rundt og havde en fest! Det er dejligt at se at de ikke bliver begrænset af store tunge vinterstøvler. At støvlerne gjorde det muligt at have fri bevægelses frihed – og at støvlerne nærmest tilpasser sig fødderne. De her støvler bliver et hit!

image

HAR I ERFARING MED ECCO VINTERSTØVLER TIL BØRNENE?

CHECK MERE INFO UD HER!

TAK FORDI I LÆSER MED

A

image