Søg
Close this search box.

5 TING VI ER VILDE MED HOS APOPRO!

862b93f7-e2c9-4521-b804-6c12d2cfb68a

SPONSORERET AF APOPRO.DK

VI LØBER ALTID TØR…

Tør for de der lækre apoteker varer som vi har valgt herhjemme er en del af vores liv. Nuvel collagen oppe ovenpå har produkter som alle måske ikke køber. Men disse er en vigtig del af vores hverdag. Jeg har fået lov til at teste det sprit nye ONLINE APOTEK APOPRO.DK OG jeg indrømmer gerne at jeg har lidt optur over konceptet. Jeg har optur over at man har formået at samle hele den stemning af professionel og hjælpende service og hjælp man får på vores lokale apotek. Derudover har man været realistisk også med hvad man rent faktisk kan nå. OG vi når aldrig rigtigt apoteket. Altså med mindre man tæller det døgn apotek som ligger lidt væk fra hjemmet. Derudover er der skarpe priser (lad os være ærlige – det elsker vi vel alle?) OG det bliver sendt enten hjem til dig eller til pakkeposten nær dig. Jeg har lavet en lille liste over de 5 ting vi har købt denne gang – og som faktisk (udover en sæson betonet ting nuvel) er en fast del af vores hverdag. OG dermed også optur at den kommer direkte hjem til os. Med posten 🙂

5 TING VI IKKE KAN UNDVÆRE

LIGE NU HOS APOPRO.DK!

img_6411

//1

KROPSCREME FRA LA ROCHE-POSAY

Denne creme har fulgt vores unger siden de blev født. Det er kropscremen herhjemme.

Og vi kan ikke leve uden den! HER ses den i en smart sampack…

img_6415

//2

C-VITAMIN BRUSETABLET FRA APOVIT

Ja okay den her er min ting. Noget der bruser og giver et kick, er et hit hos mig. (jeg har også købt den med appelsinsmag…)

Find den HER!

img_6414

//3

MÆLKESYREBAKTERIER FRA DUOLAC

Vi prøvede de her som en del af en test, og døtrene er vilde med dem og de er nu en del af vores hverdag. Der er kamp om hvem der skal have “pige” eller “drenge” pillen. De er fine og tøserne synes de smager godt! KENDER DU DEM?

img_6412

//4

FAKTOR 50+ SOLSTICK FRA LA ROCHE-POSAY

Lad os være ærlige. Jeg er ikke så god til det med solcreme, og da min faster var forbi sagde hun pænt men bestemt at jeg skal passe på min pande. Den bliver tit forbrændt (hej denne weekend på loppemarkede… øv) OG den her stick bliver min redning. Jeg er sikker på det. LA ROCHE-POSAY har en masse lækre solcremer men sticken finder du HER! (og der er en del af sol serien der er nedsat lige nu!)

img_6413

//5

PANODIL ZAPP…

Der er ikke så meget at sige om den her tablet. Vi bruger den herhjemme med størst succes (til de voksne ps) OG vi løber altid tør for dem! LØBER I OGSÅ TØR?

OG OG OG!

Det er vigtigt at sige at du udover de håndkøbs medicin produkter ovenstående som jeg har shoppet, så kan man nemlig også både booke en medicin samtale omkring hvilke produkter der passer til en – OG handle receptpligtigt medicin. OG SE DET er for os en fantastisk ting også! TID det er det vi alle leder efter og HERINDE kan man faktisk spare tiden. Og det er et kæmpe plus for os herhjemme…