Søg
Close this search box.

MINDER FRA VORES FØRSTE SKITUR!

REKLAME FOR VISIT SWEDEN

VI SAD DEN ANDEN AFTEN OG DRØMTE OS TILBAGE TIL DENGANG I MARTS…

Dengang i Marts, hvor familien for allerførste gang var på skiferie i hyggelige og dejlige Falköping. Allerførste gang at døtrene prøvede skiferie som en ferie. Den type ferie som de havde tigget og plaget om at komme på. Vi er historisk set mere til sol og sommer. DOG vil jeg sige at denne type ferie slog benene væk under os…

OG JEG SKAL FORTÆLLE HVORFOR!

Ser i, Falköping som var vores destination og FALKÖPING ALPIN var lige tilpas i størrelsen til at den ikke virkede for stor og uoverskuelig. Der var en lokal hyggelig stemning. Som om at man kom “hjem” for at stå på ski. Alle kendte lidt hinanden når det var “fika” tid, og folk var bare super venlige. Skiskolen var tålmodig (især med mig!) og vi fik de bedste forudsætninger for en skiferie som man kunne ønske sig. Der var sindsygt meget sne. Og det var som i SNE HELE TIDEN! Alle mine billeder jeg kigger tilbage på er helt “diset” i udseendet. Og det var altså fordi der var sne hele tiden! Hvilket jo var optur! Tænk en første skiferie uden sne… Derudover er hele tempoet på vores skiferie absolut hvad vi kan bruge til noget. Alle vores timer indendørs i hytten var iklædt blødt lækkert skiundertøj og vi hyggede os simpelthen så meget!!

VORES HYTTE LÅ HELT PÅ TOPPEN MED UDSIGT OVER HYGGELIGE FALKÖPING!

Og med lidt snilde kan man køre direkte ned på toppen af skibakken fra campingpladsen Mössebergs Camping & Stugby Og det kan jo umuligt være nemmere. Og nu hvor jeg nævner hytten vi boede i, så lad os lige nørde lidt mere om den fine hytte! Vi boede i en af de nye hytter, med plads til 8 personer. Næste gang kan vi have mormor og morfar med også! Hytten havde stor spiseplads med udsigt udover den hyggelige by, og en kæmpe sofagruppe til aftenhygge med ipads, og snolder!

EN SKIFERIE GØR NOGET GODT FOR VORES FAMILIE!

Og jeg kan ikke sætte en finger på hvad det er præcist. Men jeg er vild med tempoet, naturen, udelivet og det at vi er sammen som familie. Jeg er vild med at vi alle kan være med (okay minus mig der er en kegle på ski åbenbart) og det er samtiddig enormt socialt at stå på ski også. Jeg ville næsten ønske at vi havde haft endnu længere tid til at udforske området men det er absolut ikke sidste gang vi tager til Falköping! Jeg har klippet en lille film sammen fra vores tur og den kan du se nedenfor.

HVAD ER JERES BEDSTE SKITUR MINDE?

LÆS MERE OM VORES SKIFERIE HER! OG HER!