Søg
Close this search box.

HVEM FÅR LOV TIL AT BESTEMME?

Allan3 3

SPONSORERET INDLÆG

Jeg fik en tanke da jeg så den nedenstående reklame. Hvem mon ærligt ville “bestemme” hos os? Ville jeg overhovedet have en ting eller to at sige – har jeg overhovedet lyst til at bestemme selv? Tænk på ansvaret over at vælge forkert. Fremtidens syn på mig som mand, far og beslutningstager. Tænk på de fravalg man skulle tage også. Jeg får helt svedige håndflader. Helt fyldt med stress angst. Helt umulig tanke at måtte og skulle bestemme over så meget. Helt angst over at skulle være til stede imens min hustru skulle vælge og fordele – alene. Jeg er sikker på at vi herhjemme ville tage beslutningen sammen. Jeg er sikker på at jeg ville have 1000 og en ide om netop hvordan det hele skulle være. Jeg er sikker på at det ville være svært at begrænse sig. Sammen ville vi dog være sikker på at vi var enige. Sammen ville vi være forenet. Sammen ville vi hjælpe hinanden. 1 hel fantastisk superb million. 1 hel fantastisk superb million muligheder. En ting er dog super sikkert. Hjemme hos os vil vi altid tage beslutningen sammen – og ikke på den der ” vi bestemmer (men min hustru bestemmer sådan rigtigt)”, nej på den ærlige rigtige måde. Giver det her ingen mening så tryk play på videoen. Så gør det nok lidt mere 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=Ii1Ujlo6N38

TAK FORDI I LÆSER MED 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM