Søg
Close this search box.

SPONSORERET VIDEO – DRØMME REJSERI – HVOR SKAL VI HEN?

HVOR SKAL VI HEN?

image

image

Jeg er tosset med at rejse. Jeg er faktisk RIGTIGT tosset med at rejse. Både med familie – med hustruen og alene. Vi har faktisk planlagt en ferie i næste uge som jeg glæder mig top meget til. MEN vigtigst af alt er jeg tosset med at drømme om rejser. Drømme om alt lige fra Barcelona til Californien. Eller USA generelt. Af en eller anden årsag har vi aldrig prioriteret USA. Jeg ser mange tage til Los Angeles. Er det måske et sted man skulle overveje? En anden ting er hvem man flyver med. For mig er det vigtigt at flyselskabet er behageligt. Det må gerne være billigt (lad os være enige om at det er en udskrivning med 4 døtre… nuvel det er mit vilkår!) men mest af alt skal det være komfortabelt. OG der må mega gerne være WIFI. Ser i man skulle tro at WIFI var en normalitet hos mange flyselskaber – MEN NEJ. Hos de fleste er det en ting man først opnår mulighed for, på de dyre billetter. Altså flyture jeg godt kan se LAAAANGT efter med min dejlige familie. Et godt bonus program er også at foretrække! Et bonus program hvor man kan, optjene (cash) points, fordele som fast track og gratis kuffert (som snart også er en extra udgift). Det er om at holde tungen lige i munden, når man efterhånden vælger et flyselskab til sin rejse og eller ferie. En ting er sikkert – jeg ved præcist hvem jeg typisk vælger at flyve med. OG her er en video om dem.  Tjek den liiige ud venner

 

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF NORWEGIAN REWARD