Søg
Close this search box.

LORTEFAR VERSION 3835282016394

Allan3 3

HERE WE GO AGAIN???

Yep endnu en gang har #LORTEFAR trådt ganske solidt – og mega usandsynligt sikkert i LORTEN. Jeg starter fra starten. Igår havde potentiale til at være en hyggelig aften. De store døtre skulle ud og Trick & Treate med veninder ( og seje forældre som støttede op! ) Hustruen skulle ud og spise sammen med kollegaer – og jeg var alene hjemme med de små. Der var rester i køleren og aftenen skulle være TOP hygsom.

JEG SKULLE LIIIIIGE uploade et indlæg med en video som jeg havde haft TOP problemer med et indlæg (bla bla bla – insider nørd snak i know… men pointen er relateret med problemet! ), og pludselig fik jeg uploadet med en forkert video. Nu tænker du sikker “hvorfor dælan sidder han med det imens børnene er oppe?” “hvorfor gør han det ikke bare senere” og JA hvis du skal være bagklog så har du ret. MEN vi fortsætter ned ad #LORTEFAR stien..

Jeg får varmet maden op og får kaldt de små til bords, og vi begynder at spise. Imens vi spiser er jeg hele tiden henne ved computeren og telefonen og ipads ( yep 2 stk… ) for at tjekke indlæg og lyd på videoen. Pludseligt hører jeg min 2 årige skønsak af en datter sige “Far kom hen og side ved bordet!”. Noomi ville spørges om hvordan hendes dag havde været. Det her lille individ og perfekte datter ville have lidt far opmærksomhed. Og det eneste jeg havde fokus på var mit upload. MIT FUCKING UPLOAD!!!

Mit hjerte sank. Har jeg virkeligt lært INTET i hele den her Blog periode. Har jeg ikke lært at jeg sidder med de ting når alle unger sover og er til stede når de er vågne? SHIT mand jeg har dårlig samvittighed. ISÆR fordi HUN JO HAR RET!! Det lille menneske har en pointe. Jeg skal ALDRIG derud hvor en af minde døtre siger sådan! Jeg forsøgte at slutte aftenen af med bog læsning og hygge. MEN det er skisme svært at se sine børn i øjnene efter den sætning…

SHIIIIIIT!