Søg
Close this search box.

#NOOMISOVER – SØVN PÅ GODT OG ONDT!

BARN SØVN

SØVN

I KENDER DET MÅSKE GODT?

Barnet har en dum periode med søvn, eller falder i søvn for at vågne senere på aftenen. Måske endda senere på natten! Frustrationen som forældre når vi ikke kan få vendt det har været stor. Og jeg valgte lidt i afmagt at spørge jer hvad i gjorde. Mine bedste instagram venner. Og mange af jer spurgte ydermere ind til hvad svarerne blev. Og jeg har nu tænkt mig at dele hvordan det går. For vi har rent faktisk prøvet nogle af rådene af herhjemme. Noomi har ikke problemer med at falde i søvn da vi religiøst bruger aftenlæsning og Tjugga til sengetid. Men lige omkring kl 23 på slaget, kommer hun ned oppefra og vil puttes i vores seng, eller putte hos os på sofaen.

Jeg deler her nogle af de råd vi har fået af jer seje mennesker. Nogle har vi allerede prøvet og nogle har vi ikke prøvet endnu. Here goes:

PRØV AT GÅ IND TIL HENDE CA 10 MINUTTER FØR HUN NORMALT VÅGNER, OG HOLD OM HENDE.

Denne øvelse har jeg prøvet en enkelt aften, hvor hun vågnede af det. Så jeg blev lidt afskrækket af det. Hun var sådan lidt “far hvad laver du her når jeg sover?” MEN jeg er vild med tanken bag dette. I teorien giver det jo netop den omsorg som jeg tænker at Noomi er i mangel af?

PRØV AT TAGE NOOMI IND I JERES SENG.

Det giver helt sig selv, da der er mere normalen at Noomi sover hos os end i sin egen seng:)

KENDER DU ORGANURET?

Og det gør vi ikke! Kender du det?

PUT I EGEN SENG FØRST?

Netop dette prøvede vi i går – og derefter bar jeg hende ind i sin seng da vi skulle sove. Der vågnede hun ikke. Altså før jeg bar hende ind i sengen… så skulle hun pludselig tisse og ville sove inde hos os. Og ved du hvad, jeg ved godt at mange har en masse meninger om samsovning, dog giver vi vores børn lov. MEN de skal sove, og den lille mus synes vi skulle snakke om måne og en masse andet. HAHA den lille mus.

MEN HVAD VIRKER SÅ?

Jeg tror absolut at konsekvens virker bedst. Gør det samme igen og igen. Og så er jeg sikker på at det går bedre og videre uden problemer. Men måske vi tester det med at falde i søvn i vores seng lidt mere. Måske er det den tryghed som Noomi har brug for? Lige nu…