Søg
Close this search box.

PRINSESSER MED PORSCHE…

img_8863

REKLAME FOR PLAYMOBIL / AMBASSADØRSKAB FOR PLAYMOBIL

DØTRENE ER TOSSET MED BILER!

Og den nye Porsche fra PLAYMOBIL er optur. Især fordi den ligger op til en masse leg. Der er pitstop, computerplads og alt hvad man kan forvente der skulle være når porschen er ude og kører igennem på træningsbanerne. Merle var iklædt prinsesse kjole og sløjfe idag (hendes valg), og jeg må indrømme at jeg smilede over kontrasten i bil legetøjet og prinsessebeklædningen. MEN MEN MEN Merle havde en fest. Og det var en fryd at se hende ( og Noomi der kom ind pludseligt og ville være med i hendes leg ) lave rollespil og lege med porschen.

img_8856 img_8857 img_8860 img_8854 img_8853

DER VAR OGSÅ BIL LEG

I STUEN VED SIDEN AF…

Som i måske husker ( ellers læs med HER! ) Så fejlede jeg stort med de seje PLAYMOBIL racer biler. Ingen batterier. MEN MEN MEN det fik jeg hurtigt løst (2 måneder senere) med en fest med batterier i alle tre som lyste og kørte som død og kridte henover stuegulvet imens de store skrald grinede! De seje fjernstyrede biler kan kører i en masse forskellige hastigheder. Den hastighed jeg blev ved med at putte dem NED på kan man kalde “blød hat og cigar” hastighed. Hvor den hastighed døtrene foretrak var “PAS PÅ FØDDERNE” hastigheden! Det vigtigste her var dog at døtrene havde en fest. Og det havde de absolut!

img_8866 img_8871

SURPRISE!!!

EN KONKURRENCE!

Jeg har fået lov til at udlodde EN PLAYMOBIL PORSCHE til en heldig vinder! Alt hvad du skal gøre er at kommenterer hvem der skal vinde den fine bil!

VINDEREN ER CINDY TORHOLT!

KÆMPE TILLYKKE! JEG SENDER DIG EN MAIL NU MED INFO

TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE!

img_8852

læs mere om PORSCHE kollektionen HER!

læs mere om de seje RACERS HER!