Søg
Close this search box.

DU MÅ GODT SPØRGE OM HJÆLP…

Allan3 3

image

JEG HAR VÆRET MIDT I KAOS…

Både kaos som pårørende, og kaos som offer. Jeg har været der i midten af det hele. Lige der hvor man føler alle råber, også selvom der er stilhed. Jeg mistede min far på hvad der føles som et sekund. Han kørte frontalt ind i en lastbil grundet en traktor uden lys på. I know. En traktor uden lys på… Jeg har selv være i et trafikuheld hvor JEG blev kørt ind i fra siden af en mand som fik et hjertetilfælde imens han kørte. Begge gange har jeg været i kaos. Nuvel jeg tror også at mit eget uheld blev “endnu” værre da jeg havde mistet min far i netop et trafik uheld…

FÆLLES FOR BEGGE UHELD ER…

At min elskede hustru har stået på sidelinjen, som pårørende, begge gange. Begge gange har hun forsøgt at holde mig på rette spor. Den lettere sindsyge mand jeg blev. Manden som hun “tvang” i terapi. Den mand jeg gerne ville være for hende og vores døtre. Jeg tror at hun absolut kunne have brugt en håndsrækning i hele vores kaos. Ikke bare MIT – men vores kaos. Jeg var offer begge gange. Offer fordi jeg fik stjålet min far fra mig grundet et fjols der ikke havde lys på(og generelt ikke kørte med lys fandt man senere ud af…flot…). Offer fordi jeg var det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Min hustru var pårørende begge gange.

HUN HAVDE OGSÅ BRUG FOR HJÆLP…

Hende min kæreste hustru. Hjælp til at takle mig. Og redskaber til at takle hendes følelser som jeg ikke kunne tage så meget del i. UlykkesLinjen er til for at hjælpe pårørende med at komme videre også. Den er der så man som både offer og pårørende kan få værktøj til at komme videre. Og jeg er sikker på at min hustru havde brugt denne hjælp hvis vi anede at det eksisterede. UlykkesLinjen (som er støttet af Offerfonden) er en gratis hjælp til alle der har været ude for en ulykke – men fra min side ISÆR også til de pårørende som tit står tilbage med en person som de skal være der for. Men hvor der ikke altid er en der kan være der for den pårørende. De pårørende kan ligeså vel som offeret have brug for hjælp. Og man må gerne bede om hjælp!

HJÆLPEN ER VIGTIG…

Fordi man tit ikke altid helt forstår eller har overblik over situationen man er i som pårørende eller offer. Hjælpen er vigtig fordi det er en linje der tager dig seriøst. De har redskaberne til diskret og uvildigt at hjælpe. Og er der en ting jeg har lært i alt vores kaos, så er det at:

DU MÅ GODT SPØRGE OM HJÆLP!

Telefonen er åben alle hverdage mellem kl 9-15.

Telefonnummer: 3673 2000.

www.ulykkeslinjen.dk