Søg
Close this search box.

10 TING DU IKKE VIDSTE OM MIG…

JEG ER TOSSET MED 10 TING LISTER! 

Og det er ganske længe siden jeg har lavet en. Så hermed er en ny liste fra mig til jer! Er i klar?

/10

Jeg er ikke typen der drikker sindsygt meget alkohol. Jeg går i byen et par gange om året, hvor den får en over nakken. Jeg tror måske at jeg har et lidt anspændt forhold til alkohol da min far var alkoholiker.

/9

Jeg kan godt lide Melodi Gran Pris. Sådan helt rigtigt. Mine forældre holdt altid hygge aftener, når årets Melodi Gran Prix blev vist. Vi fik (som jeg husker det) altid rejemadder. Mine døtre er VILDE med Melodi Gran Prix, og selvom min hustru bliver træt når (ikke hvis) sangene er dårlige, så ser vi det allesammen nu også!

/8

Mit favorit slik er sysmofytter!

/7

Jeg er verdens mest tålmoddige mand på arbejde, og det er lidt modsat herhjemme. Jeg arbejder på det! 🙂

/6

Jeg er gift i den kirke hvor jeg blev konfirmeret, og hvor begge mine forældre er blevet begravet. Den kirke betyder enormt meget for mig.

/5

Når jeg finder et musik nummer jeg kan lide, så lytter jeg til det nonstop. Mega mange gange for at lære alle dets facetter ud og ind. Jeg er som tidligere fortalt en nørd med musik jo…

/4

Efter at have mistet begge mine forældre, fik jeg psykolog hjælp. Det har absolut reddet min familie, og mig. Jeg er dybt taknemmelig for at hustruen “tvang” mig i terapi.

/3

Jeg har en faster (som vi kalder tante Kai) i Australien. Jeg håber at kunne tage min familie med derned og besøge dem snart! Døtrene vil gerne derned. OG det vil vi skisme også gerne!

/2

Jeg tør ikke at prøve Pinterest. Simpelthen fordi jeg ved at jeg ville elske det. OG bruge umådeligt meget tid på det også…

/1

Jeg tømmer altid slik skuffen, når hustruen er på aftenarbejde. Jeg ved ikke hvorfor, det er som om at der altid er en undskyldning der (også)… Jeg prøver at være bedre til at lade vær. Jeg vender tilbage med hvordan det går haha!