Søg
Close this search box.

SIKKE EN DEJLIG WEEKEND!

img_7330

DEN HER WEEKEND ER FLØJET AFSTED!

Men ikke på den dårlige måde. Den har været pakket med ting vi skulle nå og kørt i et højt gear! Men det har været hyggelige ting. Jeg startede lørdagen med at blive klippet hos seje Camilla. Hun er min foretrukne frisør – og hun er pisse dygtig! Jeg har gået hos Mugshot i mange år, og det er fordi de bare ved hvad der virker! Så er det altid hyggeligt at snakke med hende om alt fra himmel og jord – imens jeg drikker min fancy kaffe og læser Euroman… Fin i håret blev jeg! igen! Direkte derfra kørte jeg forbi torvehallerne og hentede blomster – for vi skulle til fødselsdag hos Lily som blev 4 år! Det er en af de fødselsdage som døtrene ser enormt meget frem til. Det er de venner man ser alt for lidt – men hygger sig ENORMT meget med når man så endeligt er sammen med dem! Lily og lillesøster Lia er fro nuttet, og Linda deres mor og jeg har kendt hinanden i maaaaange år! Fødselsdagen var en fest! Med klovn, ansigtsmaling og dejlige mennesker. Sådan en fødselsdag som bare er hyggelig – og fyldt med unger i et rum, og forældrene i et andet om snakker. Mega hyggeligt! Afsted fra den fødselsdag til gæster som kom HJEM til os. De havde kage med så alt var godt! Altid hyggeligt at se den familie, igen på et helt afslappet vis. Ungerne er vant til hinanden og der er en rolig (nuvel til tider larmenede) stemning 🙂

img_7229 img_7240 img_7246 img_7253 img_7267

OGSÅ KOM SØNDAGEN…

Og med søndagen kom også CIRKUS SUMMARUM. De store piger har spillet lidt seje storpige agtigt omkring cirkusset denne gang og jeg frygtede at de var “for store” til forestillingen, MEN da vi så endeligt kom til pladsen, så havde de en fest ud over alle grænser! Fra det klassiske popcorn til den økologiske slushice. Hoppeborgen udenfor cirkus teltet. Og den generelt gode energi der er på pladsen. Jeg skrev lidt om det sidste år ( læs med HER! ) og jeg mener det stadig! Det er OPTUR hvordan cirkus summarum får alle med! Inklusion i største – og bedste – stil! Respekt herfra! Nu vil jeg ikke skrive så meget om selve showet da der er mange af jer der skal ind og se det. MEN jeg vil skrive dette at det var et emne der gav mine døtre stof til eftertanke. Og gav os noget vi kunne snakke om mange gange efter. Vi kunne have været blevet på pladsen i mange timer, dog lukkede den ned og vi skulle videre på stranden. Vi havde været top forberedte og havde tæppe med i bilen og strandlegetøj fra PLAYMOBIL (som døtrene er ambassadører for iøvrigt..). Der var en masse mennesker på stranden men folk var ved at pakke sammen da vi kom. Det var stadig lunt (JUHUUUU SOMMERVEJR!) og vi blev på stranden i et par timer og legede.

img_7303 img_7288 img_7287img_7320

( VIND IØVRIGT DE FINE SANDLEGETØJ HEROVRE! )

OG HVAD SÅ MED AFTENSMAD?

Jeg indrømmer det gerne! Jeg var TOP doven, og kørte på MCdonalds efter aftensmad. Vi rykkede op på græsset ved stranden og sluttede dagen af i solen på tæppet med happy meals og SALAT til de voksne. Opturs salat iøvrigt! Jeg vidste slet ikke at den var så god! Den skal vi prøve igen, selvom jeg altid har været “modstander” af salat på mcdonalds (køb en burger eller gå på salatbar agtigt) så var det tid til en salat. Efter hele weekendens KAGE FEST så var der nød til at komme til andet sundere på bordet. Eller picnic tæppet 🙂 Døtrene løb rundt og hyggede sig på stranden og omkring os var familier som hyggede sig, veninder som lå og fniste over instagram eller tinder, og midt i det hele sad vi. På denne smukke sommer aften, som var afslutningen på en perfekt weekend!

img_7330

HVAD HAR DU LAVET I WEEKENDEN?