Søg
Close this search box.

NOVEMBER I HYGGENS TEGN!

image

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF COOLSTUFF.DK

Jeg er vild med at hygge med mine piger og hustru. Det er ingen hemmelighed. Jeg er også vild med at spise bagværk. Ikke så meget bage, mere at spise Jeg har erklæret November måned for HYGGE måned! Og hos COOLSTUFF har jeg fundet de perfekte gadgets til det. Mini donut vaffel jern OG vaffeljern som laver vaffel kurv (sådan lidt Wulf & Konstali agtig tænker jeg!). Det bliver optur. Det bliver lækkert – og vigtigst af alt! DET BLIVER INSTALÆKRE BILLEDER!

image

Jeg forestiller mig hygge stunder med døtrene som skærer frugt og mandler til Vaflerne. Jeg ser krymmel og glasur fest til mini donuts – OG jeg ser mig spise dem hahaha! Jeg kan godt lide CoolStuff for at have en masse forskellige ting. Såsom disse bage gadgets – men også halloween udklædning som vi købte sidste måned. Derudover er der pakkekalender muligheder og adventsgaver. Vi har en tradition med rafle leg jule aften og der er sjove gaver til det også (selvom jeg tror at trump masken måske bliver udsolgt pænt hurtigt….)

HVAD SKAL NOVEMBER BRUGES PÅ FOR DIG?

image