Søg
Close this search box.

34 OPTURE OG 5 NEDTURE I DET FORGANGE ÅR…

JEG VED DET GODT!

Overskriften virker lidt dronningens nytårstaleagtig. MEN ikke desto mindre så tænker jeg at dette godt kunne være en ny tradition. En tradition hvor jeg ser tilbage på året jeg har haft. Og hvilken dag er bedre til dét end rent faktisk på min fødselsdag. Min sidste fødselsdag i 30erne. Ikke at der som sådan er krise over det iøvrigt… MEN her er så mine 39 op og nedture i mit år. HERE GOES!

(for god ordens skyld skriver jeg REKLAME da nogle af punkterne indeholder tidligere samarbejder fra årets løb)

FØRST DE MANGE OPTURE

39/

Vi holdt nytårs aften med dejlige venner og børn. Det var en fest – på den helt rigtige måde!

38/

Vi kørte mindre kød i vores hverdag hele Januar, og det var en opturs oplevelse for både os og vores børn! (SimpleFeast hjalp godt til med maden – reklame)

37/

Jeg var meget ude at rejse – især i Norge hvilket var top hyggeligt. Kollegaerne deroppe var altid en fest at arbejde med!

36/

Januar var året hvor jeg lavede et af de showroom jeg er mest stolt over! Det var i samarbejde med verdens sejeste Marianne Jacobsen, og det hele endte super godt.

35/

Jeg satte en Kähler event op i Oslo, uden tvivl en super fin event med skønne norske bloggere.

34

Vi besøgte LEGOHOUSE for første gang, og jeg må sige at det sted tog pusten fra mig og familien. Det var jo SÅ FINT et sted! Perfekt for et legebarn som mig! ( reklame )

33

Jeg startede til Yoga. OK jeg prøvede Yoga på jobbet. Det var optur – og bestemt noget jeg skal prøve igen!

32

Vi fik samlet mini holdets køjeseng og ordnet deres værelse! Klart en optur! ( reklame da tapetet er et samarbejde med TAPETFORUM)

31

Vi fejrede Fastelavn og jeg var rent faktisk med til det!

30

Jeg besøgte Utrecht med arbejde for at arbejde med en messe. Det var den hyggeligste lille hollandske by! Hjemby for Miffy!

29

I Utrecht boede vi på det fineste hotel MOTHER GOOSE som simpelthen var sååå fint!

28

Vi havde ferie i Dubai! En tradition i Marts (anden gang) som vi vil glæde os over at gentage. Dubai er optur – og vi er vilde med stedet!

27

Ava & Smilla fyldte 10 år. Mine små piger er nu på vej imod at blive store stadig sejheds piger!

26

Vores smukke niece holdt konfirmation. Og det var en fest!

25

Vi var på bloggertur til Sverige hvor vi blandt andet boede på den hyggeligste campingplads i hytter ud til vand. OG vi mødte PIPPI hvilket også var optur! ( reklame )

24

Noomi fyldte 5 år. Den lille spradebasse af en skrubsak havde en fest. Og jeg er vild med at se hvordan hun udfordrer verden (og os)

23

Nordjyllandstur var også en optur hvor vi var sammen som familie og på alle områder nød at komme ned i gear. Den tur var på mange områder både optur og nedtur men mere om det under nedture. ( reklame )

22

Jeg holdt sommerferie med mine unger indtil hustruen også havde ferie. Det er den bedste sommer jeg har haft med mine børn. Hands Down. Ingen stress bare fokus på dem!

21

Jeg begyndte at løbe og have fokus på at træne og passe bedre på mig selv. Jeg ved godt at kosten i sådan en forløb/ændring er 70% men jeg har fået optur over træningen og holder fokussen på det, så kommer kosten bagefter så jeg ikke knækker nakken.

20

Vi drog endnu engang på kør selv ferie. Det var OPTUR og var i Toscana igen. Det var optur, dejligt og sammen med Svigermonster og svigerfar. En af de bedste ferier! Det var dejligt!

19

Vores hjem fik en smuk ny hoveddør, og aldrig har vores hjem været smukkere! ( reklame for KLARVINDUER ) læs meget mere om det samarbejde HER!

18

Jeg havde min første freelance VM konsulent opgave hos LES DEUX som åbnede skøn butik på Frederiksberg. Det var en opløftning for mig efter opsigelsen. Og er glad for at måtte være med om bord hos en sej familie!

17

Merle blev 7 år og sikke et år hun har haft også. Vi havde en alene dag bare os to, og jeg tror skisme jeg vil gøre det fremadrettet med de andre døtre også. En tur i biografen og forbi skønne Unicorns & Rainbows. Læs om vores dag HER!

16

Kunstsalonen lod mig være med og hjælpe til deres smukke opsætning hos sejeste Kamilla Byriel (grunder af LOLLYS LAUNDRY ps) det var den vildeste kreative oplevelse, og skønne mennesker bag!

15

Vi gik igang med at ordne vores hus udenfor og endelig ser det ud som vi drømte om da vi købte huset for 10 år siden (mere om det snart – reklame for FLÜGGER )

14

Jeg har lavet nogle seje samarbejder hvor de her er et af dem jeg er extra stolte over HER! ( reklame for Danske Bank )

13

Jeg havde en aleneKÆRESTEtur med hustruen, hvilket er en vigtig ting vi aldrig får gjort nok. Det skal der mere af i 2020!

12

Jeg besluttede at gå selvstændig sådan helt. Og har fundet et kontor sammen med min agent som gør at jeg har en base.

11

Døtrene startede endelig til ridning. Dette er optur for mig fordi døtrene har glædet sig SÅ MEGET, og når noget betyder så meget for døtrene så betyder det også noget for mig 🙂

10

Vores hjem begynder at blive rigtigt godt. Vi har udskiftet lidt møbler, og er gået en anden retning end det meget hvide hjem vi havde. Tror måske jeg laver en housetour? Kunne det være noget?

9

Vi var på julehygge tur i det nordjyske hvor vi nød en hel uge ned i tempo. Meget mere om det snart! Den tur var MAGISK! Vi er VILDE med Nordjylland! ( reklame )

8

Jeg glæder mig til julen. Efter at være gået selvstændig har jeg rent faktisk tiden til at slappe af og nyde højtiden. Det er en optur at jeg rent faktisk glæder mig til julen venner! Julen har tidligere ærligt været noget der skulle overståes.

7

Vi så Frost 2. Pigerne havde glædet sig så længe. Og det havde vi voksne faktisk også. På mange områder er filmen endnu bedre en den første – ISÆR de smukke sange! Tidligere på året havde vi en DisneyFEST med DISNEY ON ICE ( reklame da begge dele er ting vi er inviteret til )

6

Lige om lidt starter min helt egen webshop op, og snart kan jeg løfte sløret for hvad der skal sælges. Det er ikke gået helt som forventet med nogle af produkterne. Dog vil vi hellere have dem HELT på plads inden vi sætter dem i produktion. En learning MEN jeg er STOLT! Pisse stolt venner. Alt er bare faldet på plads den sidste tid!

ER I KLAR TIL EN SNEAKPEEK?

OG SÅ LIDT NEDTURE…

5

Vi havde pludselig 5 haner hvor vi endte med kun at have en enkelt MANDSE. De andre blev “sendt væk” (læs: mig der tudbrølende måtte sørge for at de blev sendt væk)

4

Nordjyllandsturen i sommers var også til at starte med lidt nedtur da jeg et par dage forinden var blevet opsagt i min stilling som visual merchandising manager. Jeg var utryg for fremtiden men brugte dagene på at snakke med hustruen og tænke tanker sammen. Omvendt nød vi denne planlagte tur som var en break fra jobbet som snart ikke skulle være mere…

3

I højtiderne og ved fødselsdage savner jeg mine forældre helt enormt. Jeg kan stadig SÅ MANGE ÅR ikke forstå retfærdigheden i at de ikke er med fysisk. Sådan er det nok bare resten af mit liv. Men jeg sender dem en kærlig tanke og smiler over at vide at de lever videre i mig og døtrene. Det er en lille trøst MEN en trøst!

2

Da jeg blev opsagt i mit job, røg vores familiebil også. Og dermed har vi lige nu en lille bil med plads til 5. Det er ikke holdbart, dog har jeg brugt den sidste tid på at finde ud af om vi har brug for to biler, og om den lille skal byttes om til en større på sigt. Det er dog klart at vi skal bruge en bil med plads til os allesammen.

1

Opsigelsen gjorde at jeg en kort periode havde følelsen af at jeg ikke var god nok. At jeg havde fejlet på mit arbejde. Selvom det var en omstrukturering og stillingen ikke indeholdt det jeg gjorde, så tænkte jeg stadig at de vel havde beholdt mig om jeg gjorde det godt nok. Den tanke havde jeg som sagt i en kort periode kun. Jeg savner kollegaerne og det smukke hus vi arbejdede i. MEN der er ingen tvivl om at denne opsigelse har været en blessing da jeg nu er på vej af nye veje jeg ikke havde drømt om. Og på mange måder er denne nedtur jo så faktisk noget der er endt ud i en optur! OG DET er skisme da fantastisk!

VENNER DET VAR SIMPELTHEN ET TILBAGEBLIK PÅ MIT ÅR!

Og jeg er uden tvivl sikker på at 2020 bliver OPTUR! Dog er jeg klar til nedture også. De kan bare komme an! Men først vil jeg nu hygge mig lidt med min mindste datter og hustruen inden resten af MIN dag folder sig ud! Jeg glæder mig til fremtiden – og venner hvis jeg skal sige EN TING jeg har lært så er det… da noget jeg vil skrive om i et andet indlæg! Haha!

HVAD ER DEN STØRSTE OPTUR OG NEDTUR I DIT LIV?