Søg
Close this search box.

NERD ALERT – MUMBAI STOCKHOLM MORGENHYGGE

image

SOM I VED er jeg mega Mumbai Stockholm fan. Og jeg blev inviteret til en super hyggelig morgen hos Atelier September hvor Cecilia viste hendes smukke designs frem! Som i måske kan huske, har jeg nørdet med dette mærke før. Jeg har optur over Cecilias sind og kreativitet. Og ydermere hendes passion for design og detalje. Både den diskrete detalje men også det pompøse. Jeg har ydermere fundet en smule humor i hendes tilgang til sammensætning af sten og farver. Smykke mode må godt gøre en glad og det mener jeg absolut at det her mærke gør!

image

Vi fik en visuel gennemgang af alle kollektionerne. Fra Gracebird (som startede det hele, og som dog har nyheder i kollektionen) til de nyere kollektioner som Hidden Gem, Jade, Lucy rings, og Tiny Diamond.

image

image

Jeg har som tidligere komunikeret OPTUR over dette mærke. Jeg har optur fordi det som udgangspunkt er muligt at sparre sammen til en smule luksus. OG DET FORTJENER VI ALLE SKISME!

KENDER I MÆRKET? ER DET IKKE OPTUR?