Søg
Close this search box.

HEJ FRA HYTTEN!

REKLAME FOR VISIT SWEDEN

HALVEJS IGENNEM VORES MINI SKIFERIE…

Og vi har stadig optur over denne dejlige lille by! Vi havde skiskole igår, og blev guidet igennem den bedste og rigtige måde at starte ud på. Lad os være ærlige, vi er alle MEGA begyndere. Altså udover min hustru, som har stået på ski siden hun var lille. Døtreme havde den vildeste tilgang til det hele – sådan lidt PIPPI agtig “det kan jeg da selvfølgelig godt”. De var mega seje. Jeg var i MEGA PANIK, dog fik jeg lært en smule aligevel… Jeg kan se en KÆMPE forskel på måden vi går til opgaven på. Jeg er mere skeptisk, og døtrene hopper direkte ud i det! Jeg er nærmest nervøs på deres vegne! Falköping Alpin, er det perfekte sted for os som nystartere på ski. Vi har overblikket, og her er ikke for proppet, eller stresset. Folkene vi møder heroppe er venlige og hjælpsomme. Om det drejer sig om vores bil der er kørt fast i sneen på campingpladsen (øeh ja det skete så imorges…), eller om det har været skiskolen, eller i supermarkedet. Så har ALLE vi har mødt været venlige og rare!

JEG FORSØGTE AT TAGE BILLEDER AF AVA HELE TIDEN, SOM DOG HAVDE FART PÅ! OG HAVDE EN KÆMPE OPTUR!

LAD OS SNAKKE LIDT OM HVOR VI BOR…

Mössebergs Camping hedder stedet. Og vi bor i en af de netop byggede hytter, med plads til 8 personer. Her er lyst, og pænt indrettet. Et rum med 2 køjesenge som døtrene nyder at sove sammen i. Og et badeværelse med sauna. Udsigten når man slår dørene op er fuldstændig fantastisk. Vi ser ud over hele byen, og havde man haft egne ski (hvilket vi ikke har endnu) så kunne man stå på ski ned til skibakken, direkte fra hytten! Det er skisme da optur! Køkkenet er lige som det skal være og indeholder de mest basale ting til morgenmaden, som vi har nydt i hytten hver morgen (indkøbt i verdens sejeste Maxi Ica, hvor fede er svenske supermarkeder lige??!!) Og med den fineste udsigt! Ja undskyld jeg skriver det hele tiden – jeg er virkeligt betaget!

LAD OS SNAKKE LIDT OM MADEN…

For vi har oplevet en del forskelligt mad. Og fælles for alle måltid er stoltheden i hver ret. Vi har spist virkeligt dejligt heroppe. Ikke alt for Artsy Fartsy – eller smart. Sådan lækket sat op, og fantastisk smag. Igår var vi på teaterbaren, på Hotel Falköping. Vi fik allesammen kødboller, when in sweden right? og det var simpelthen de bedste kødboller jeg NOGENSINDE har smagt (undskyld ikea) Derudover var der bare SUPER hyggeligt, og plads til at døtrene løb lidt rundt og legede gemmeleg. Der var OGSÅ PÆNT! sådan ikonisk indrettet, med lidt smil imod nostalgien! JEG VIL TILBAGE!

JEG KUNNE BLIVE VED!

Den her by, er simpelthen så hyggelig. Vi nåede lige forbi og shoppe lidt badebukser til mig som jeg skulle bruge. Og på trods af at jeg kun skulle have badebukser, ja så endte jeg med 3 pallietbluser (dem der kan vende og skifte farve og motiv… DONT ASK!) og en grim enhjørninge taske. Ja undskyld min direktehed. Men Noomi havde optur – og nuttet er de begge lige her…

NU ER DET GODNAT EFTER ENDNU EN FANTASTISK DAG!

En masse oplevelser er lagret i familiebanken. En masse dejlige timer er tilbragt sammen. Og jeg fornemmer at det er lige præcis dét som dette skønne sted kan. Samle familien, og skabe hyggelige rammer for en fantastisk ferie. En ferie man ikke vil hjem fra! Indtil jeg hopper i seng, så nyder jeg lige udsigten lidt igen…