Søg
Close this search box.

EN HJÆLPENDE HÅND I EN TRAVL HVERDAG

img_1113

image

VINDERNE ER FUNDET OG KONKURRENCEN ER SLUT! TILLYKKE TIL:

RIKKE BAKKEN

&

MARIE LOUISE

I FÅR EN MAIL NU SOM I GERNE MÅ SVARE SÅ HURTIGT I KAN 🙂 TILLYKKE!!!!

MAN HAR DE BEDSTE INTENTIONER…

“Når vi får børn så skal de ikke spise slik før de er 13” eller “Når vi får børn så skal de kun have hjemmelavet mad”. Alle de tanker har vi alle haft. Og ja en del af os gennemfører en del. Og nogle af de tanker bliver ikke overholdt. Det kan der være mange forskellige årsager. Men I løbet af baby tiden finder man ud af hvad man prioriterer og ikke. For eksempel Kogte min hustru hjemmelavet frugt mos til grøden. Det gjorde hun til alle døtre. MEN og der er et kæmpe stort MEN – vi fandt også ud af hvad vi kunne købe som hjalp os i hverdagen og når vi var på tur. Og her kommer smoothies og grød to go ind i billedet. For når vi er ude på tur så har vi altid især da ungerne var små været gode til at have et par smoothies med. Der har altid været et lille måltid som kunne “købe os tid”.

NÅR HVERDAGEN KOGER LIDT OVER…

Så kan det være super svært at overskue hjemmelavet mad til babyerne. Også her har vi tyet til baby mad, og babymad fra Semper. Vi lærte Semper mærket at kende i Stockholm da hustruen var med Ava & Smilla, da de var helt små. Vi havde en panik situation hvor de skulle have noget mad. Som i mad NU. Vi hoppede i kælderen af NK og fandt en hel hylde (nærmest væg!) med fantastiske Semper produkter. Og siden da har vi kun købt Semper. Lidt sjove facts om Semper som vi fandt ud af senere er at:

# Der bruges kun rene råvarer

# Råvarerne dyrkes naturligt og tilberedes med god smag uden tilsætningsstoffer

# Madens farve kommer fra råvarerne, og der er ingen tilsatte farvestoffer

# Alle opskrifter udvikles efter Sempers krav til smag, sammensætning, konsistens og næringsindhold, så maden passer til dit barns alderstrin

# Ingredienserne i Sempers glas koges i en tilpasset mængde vand for at få den rette konsistens. Intet vand hældes fra, så al næring bliver i maden

OG alt det gjorde det bare endnu mere tydeligt at vi havde valgt rigtigt! Vi har Smoothies stadig til Noomi som hun får som “fredags slik”. Og så sent som idag spurgte Merle & Smilla om de måtte få en smoothie. Jeg vil tusind gange hellere give dem det end de andre mad og snack valg man kan tage i hverdagen.

img_1123

OG I KAN PRØVE DET SELV!

For seje Semper Børnemad og Lahme Komunikation har givet mig mulighed for at udlodde to fantastiske pakker med en masse Semper lækkerier i. Du har mulighed for at vinde følgende:

 2 x Semper grød i klempose med yoghurt

 2 x Semper grød i klempose med æble/kanel

 2 x Semper grød i klempose med pære/sveske

 2 x Semper grød i klempose med jordbær/banan

 2 x Semper grød i klempose med blåbær/banan

2 x Semper grød i klempose med frugt

2 x Semper grød i klempose med æble/fersken

2 x Semper grød i klempose med pære/abrikos

(samlet værdi 160 kr)

Pakkerne sendes så de er alderssvarende (0-2 år)

Og alt du skal gøre er at kommenterer her i indlægget og skrive:

hvilke mad intentioner i havde inden i fik børn?

VINDERNE UDNÆVNES HERINDE 1/3 KL 22:00

img_1081