Søg
Close this search box.

GODAFTEN FRA LONDON

image

Godaften fra London!

Jeg sidder her i sengen på mit hotelværelse. London er lidt på den anden ende pga en strejke som gør at hele undergrunden har været lukket ned. Men jeg nåede stadig forbi Mulberry hoved kontoret og arbejdede nogle timer inden teamet skyndte sig hjem (med en masse transport tid foran sig).

Jeg bor på fantastiske Royal Garden Hotel igen og denne gang på et perfekt størrelse værelse – til mig og min arbejdsformål. Sidste gang jeg var her, havde jeg de største døtre og hustruen med. Og det er faktisk sjovt at bo på hotellet på en anden måde denne gang

image

image

Jeg nåede forbi Uniqlo (mega favorit ps) og kiggede lidt (ok købte lidt) og endte tilbage på værelset og bestilte ROOMSERVICE. Normalt kan jeg godt lide at gå ud og opleve byen alene. Eller møde venner. Men denne gang havde jeg mest lyst til at være på værelset (ok vejret er heller ikke top – men normalt London vejr). Og også lyst til at hilse på herfra.

og iøvrigt. Gæt hvad jeg spiste?

image

Overrasket? What you eat on London stays in London right?