Søg
Close this search box.

EN KREATIV DAG I BJØRN WIINBLADS MAGISKE BLÅ HUS

BJØRN WIINBLAD VILLE HAVE FYLDT 100 ÅR IDAG!

Og derfor var jeg forbi hans DET BLÅ HUS med mit arbejde for at klargøre det smukke og kreative værksted hvor de seje Bjørn Wiinblad malerdamer sidder og maler – stadig. Jeg har ærligt ikke været så vild med Bjørn Wiinblad tidligere, selvom jeg har en veninde som er HELT oppe at køre over ham. I en sådan grad at hun har nogle gamle billeder hængende i hendes kolonihave hus, som mine forældre havde hængende i mit barndoms hjem. Men jeg må indrømme at jeg absolut blev fanget ind af det smukke univers. Magien der er ved at se Bjørn Wiinblads smukke kreationer som står rundt omkring i værkstedet.. Når man går rundt i huset og ser hvordan han så kreativt på verden. WOW. Bare WOW! Jeg er helt draget af hans kreationer. Jeg er lidt oppe at køre over hvor fint og magisk Det Blå Hus er. Derudover er menneskerne der står for huset helt fantastiske. Ja det er tydeligt at jeg er nu også ret oppe at køre haha! Jeg må indrømme at jeg glæder mig til at komme tilbage til Det Blå Hus og have mere tid. Vi var der i forbindelde med eventen der blev holdt idag i Det Blå Hus, og lavede en opsætning med den nye limited edition kollektion Quatre Couleurs. Og nedenfor ser i en masse nørde billeder 🙂

HVOR FINT ER DER LIGE???

LÆS MERE OM DET BLÅ HU HER!

LÆS MERE OM DEN SMUKKE NYE LIMITED KOLLEKTION HER!