Søg
Close this search box.

MERLE MELLEMBARN PÅ GODT OG ONDT.

image

Jeg var til årest første julefrokost i sidste uge. Der var mommy bloggers OG en lille gruppe seje presse mennesker. Deribland fra Eurowomans web univers. Jeg introducerede mig og vi talte om presse turen som jeg havde valgt skulle være med Merle musen. Bare os to. Vi snakkede om at Merle var mellem datteren – på godt og ondt. OG der fik jeg en heads up på en klumme netop skrevet på Eurowomans web univers. Den handler om udfordringerne ved at være den mellem søskende. Eller som det beskrives “dritten i mitten” (har stadig ikke set SKAM så aner intet om referencen sorry).

Merle elsker at være storesøster. hun trives godt i at være en hjælp og også at have en hun kan bestemme over. Problemet og udfordringen er som tidligere beskrevet at hun ikke er så god til at være lillesøster. Der er flest konflikter OP end NED med søstrene. Vi har prøvet forskellige situationer som bare viser at hun ikke er så god til det. Hun går lige i flæsket på de store uden at tænke over at hun er den lille. Som en tjekkisk rottehund der tror hun er en Dobberman! Jeg har snakket med min hustru ( som også er mellem barn PS) og hun nikker genkendende til dilemmaet. “Merle vær nu den store” – “det kan du ikke Merle – det er du ikke stor nok til”

HVOR SKAL HUN PASSE IND?

Vi er meget opmærksomme på at det ikke skal løbe løbsk. Vi prioriterer ting bare med Merle og deler ungerne op så de er #miniholdet og #storesøstrene på hver deres plan. Jeg ved faktisk ikke helt altid hvad jeg skal gøre – ærligt. MEN jeg er på røven over hvor sej hun er hende Merle.Hun skriver hendes navn og rigtigt. Hun vokser så enormt hurtigt. Vi husker at hylde og fejre OG husker at nurse hende så hun rammer den rigtige vej. Hendes vej. Men er der en “curse of the middle child“?

HAR DU ERFARINGER MED MELLEM BARNET? HJÆLP!

OG TAK FORDI DU LÆSER MED

A

( Merle har en Stella McCartney nederdel på, Christina Rohde Cardigan & Taske på, Angulus sneaks, og Tshirt fra Lindex )

(ovenstående indeholder reklamelinks)