Søg
Close this search box.

JULEN BRINGER PAKKE KALENDER GAVER! (og en konkurrence!)


image

image

LAD MIG VÆRE ÆRLIG…

Jeg har ikke stået så meget for pakke kalender gaver tidligere. Min hustru har rocket det imens hun var på barsel og jeg har haft travlt med noget andet. I år er hustruen tilbage på arbejde, og jeg følte det var tid til at steppe up mit PakkeKalenderGaveindkøb! Derfor havde jeg optur da jeg blev gjort opmærksom på denne nye FLYING TIGER SHOPPERCLAUS APP! I har måske set reklamen på toget på nettet – herinde på min blog endda, at denne app er kommet – og tænkt wtf er det nu? Lad mig forklare! Denne app er din hjælpende hånd til at du IKKE render forvildet rundt 2 dage før december fordi du liiige mangler en gave (læs 23 gaver!). Den er TOP nem at benytte sig af og du skriver barnets alder når du begynder også kommer 24 gaver frem på skærmen. Jeg havde nogle favoritter men også ting jeg vidste de ikke ville bruge. I det tilfælde så trykker man på det billede af den ting man ikke ønsker – OG TADAAA frem kommer så en anden mulighed. Jeg brugte appen som forberedelse, og den er TOP tidsbesparende da jeg fik fremvist mulighederne hjemme og selv kunne vælge til eller fra. Jeg er klar over at ting godt kan være udsolgt eller leveres senere igen, så derfor tog jeg det som forberedelse og en “huskeliste” over hvad jeg havde tænkt mig.

IND KOM JEG I FLYING TIGER…

Og det stod hurtigt klart at det kom til at tage lidt tid for mig. 2 fulde pakke kalendere (til mini holdet), og 2 weekend pakke kalendere. Vi havde en snak med vores største døtre, fordi vi havde hørt fra dobber (moster som bare hedder sådan) at deres nisse havde lagt et brev hvor der stod at man (når man er stor pige!) kan vælge at få større gaver i weekenden istedet for 24 små. Det smagte godt hos de store og derfor var jeg på udkig efter nogle lidt større gaver til dem. De søde Flying Tiger ekspedienter så hurtigt at jeg havde brug for assistance med mine 4 kurve. Jeg forsøgte at være struktureret. Jeg forsøgte IKKE at ringe alt for meget til hustruen – I GOT THIS tænkte jeg… 1 time senere pænt opkogt og med en vogn med 4 kurve proppet havde jeg en god følelese. Det her var OPTUR! Ja jeg var svedig (have we met?) Ja jeg havde gået igennem butikken 1946382046302749320 gange. Men jeg har fundet fine ting. En del fra APPen men også andre fine ting som lige var der. KREATIVE gaver til alle døtrene. Jeg har optur over FLYING TIGER, nuvel jeg husker konceptet som en 10er for alt. Og der er stadig MEGET der koster en 10er men der er også lækre papirtegne bøger, lækre bage sager osv, som naturligvis koster mere. Den her jul kommer til at ROCKE! Hvordan jeg kom hjem ved jeg ikke men hjem kom jeg!

image

OG DET STOPPER IKKE DER!

NÆÆÆH NEJ! Flying Tiger er SÅ SEJE at de vil begave EN AF JER SEJE MENNESKER med et gavekort på 500kr til en af deres butikker. DET ENESTE du skal gøre er:

SVARE PÅ :

HVAD ELSKER DU MEST VED JULEN?

Jeg finder en vinder d 21/11 kl 12.

Konkurrence betingelser finder HER!

ER I KLAR? JEG GLÆDER MIG TIL AT KUNNE BEGAVE EN AF JER HERINDE! DET BLIVER EN FEST!

A

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF FLYING TIGER.