Søg
Close this search box.

ONSDAG DIN MØG LOGISTIKDAG #4

image

Merle var med på arbejde idag. Idag på denne højhellige onsdag. Vi startede fint med at komme afsted (ok vi løb imod bussen) og vi hyggede på toget. Jeg havde taget klapvogn med da jeg ikke ønsker at den lille mus skulle overbelaste hendes fod. Vi stod af på østerport station da jeg så ville gå ned igennem gaderne mod butikken hvor jeg (vi) skulle arbejde i.

ØSTERPORT STATION HAR SÅ INGEN ELEVATOR ELLER RULLETRAPPE…

Så jeg bare da lige merle (i klapvognen naturligvis) op af hvad der føltes som 10362910 trapper. Sødt hjulpet af en ung mand der efterlod mig med et håb for fremtidens ungdom. Og efter den tanke følte jeg mig aldeles gammel.. Nuvel afsted på arbejde med os!

Arbejde som Merle hjalp fint med til blev klaret i Mulberry og videre gik vi til Bottega hvor den søde chef løb over til hotel chocolat og købte en chokolade overaskelse til Merle. Et point til hende 🙂 videre til kontoret hvor der var en del arbejde. Jeg lavede en lille snack og kollegaerne printede Disney tegninger som merle kunne farvelægge – dog med neon overstregninger tusser haha. Merle havde en fest – og jeg kunne sende emails og arbejde videre 🙂

image

image

 

Til frokost gik vi ned til Eataly i kælderen i Illum. Det er et nyt koncept her men fejrer deres 10 års fødselsdag i denne måned – og derfor var der en menu med en pizza vand og en lille is. Perfekt til os 2. Merle var meget forbavset over frugtafdelingen og vi smagte på appelsiner og grinede over sjove farvede blomkål og alle deres grøntsager. Munden stod ikke stille, og ligesom Paris turen, var vi bare os to. Helt pludseligt går det op for mig hvor stor den her lille frk er blevet!

Tilbage til arbejde og lidt flere tegninger! Der blev givet nogle kunstværker ud til kollegaer med store smil. Og pludselig var det tid til at komme hjemad. Igen fra Østerport – igen ned af trapperne så træningen er også klaret idag! (Camilla malmberg må være stolt hehe). Merle faldt i søvn på togturen – det er hårdt at være på arbejde med sin far åbenbart:) Da vi stod af og står og venter på elevatoren kigger jeg hvordan flere og flere cyklister stiller sig og venter. På elevatoren. Vi har sådan en smart station med en cykel rende hvor man nemt kan gå ned. Cyklisterne mente de skulle med elevatoren først – så merle blev da båret NED af trapperne OG OP af trapperne igen. For at løbe hen til hustruen og Noomi som holdt og ventede…

image

VI SKULLE JO I HALLEN!!!

Nede i hallen sad to lidt trætte store døtre og jeg må indrømme at jeg et øjeblik havde lyst til at sidde sammen med dem 🙂 liige trække vejret. MEN NEJ! Onsdagen kører jo – så hjem med os! Alle døtre i bad imens hustruen lavede mad. Hurtig mad indenbords OG i seng hele banden.

Nu sidder jeg her og smiler ved tastaturet. Det er faktisk rart at have døtre med på job. Det er rart at de kan se hvad jeg laver – og så er det jo også en fest med pizza og is (som merle spiste kun ps!) Og Merle har været mega sej.

Den her onsdag har slet ikke været så møg logistik dag agtig som den tidligere har været! SIKKE EN OPTURS ONSDAG!

image

HVORDAN HAR JERES DAG VÆRET?

TAK FORDI DU LÆSER MED

🙂

A