Søg
Close this search box.

URBAN GRØNNE PROJEKTER I BØRNEHØJDE!

img_3580

sponsoreret indlæg

DET ER NÆSTEN WEEKEND!

Og jeg har optur! Weekenden er lige rundt om hjørnet, og som altid tænker man over hvad der skal være på programmet for familien! Jeg så en kæmpe planche på rådhuspladsen, med URBAN GARDENING hos fisketorvet og blev inspireret. Døtrene elsker alt omkring blomster og havearbejde (til forskel for deres far ps…) så tænker de vil synes det er OPTUR! Jeg havde 5 minutter i aftes til at tjekke området ud lige inden lukketid. Jeg hoppede forbi Starbucks og købte en kaffe – OG gik over til området som ligger lige foran Silvan. Jeg så det fine område HELT KLAR til morgendagens kreative børne projekter. Jeg forudså hvordan bænkene ville være fulde af kreative piger og drenge, med deres forældre. Jeg forudså hvordan dette er en mega sjov aktivitet for hele familien! Selve denne urbane havehappening kører fra 3-12 april og jeg synes det er optur at de tager havearbejde og haveprojekter ned i børnehøjde.

img_3581 img_3577 img_3579

DER ER DAGLIGE WORKSHOPS…

ALLE DAGE. Du kan lave en frøbombe, en japansk mini have, eller lave en hængende have! OG som fordelskunde hos Fisketorvet får man en gratis gave. HVIS man ikke har planer i påskeferien med ungerne er det jo også en OPLAGT aktivitet! Derudover vil jeg lige nævne at på trods af mit korte besøg her til aften, ja så har jeg optur over den forandring som Fisketorvet har gennemgået. Der var smukke skulpturer og lækre shops. Jeg tænker at jeg kan sidde med døtrene og hustruen kan gå på opdagelse i butikkerne i begge etager. OG tage en Starbucks latte med sig rundt. Det fortjener hun 🙂

img_3576 img_3582

HVAD SKAL I LAVE I PÅSKEFERIEN?