Søg
Close this search box.

Fremtidig frygt på sine døtres vegne.

image

Godmorgen på bloggen, godmorgen i landet! Jeg sidder her på toget med en følelse af at være pisse skræmt. TV2 viste igår et program om 4 kvinder (5 med den lille baby pige pus) som alle havde været igennem er helvede og i sidste ende for de fleste døden, simpelthen fordi de havde valgt en mand der var en psykopat (nuvel psykologen kaldte det noget andet).

Jeg sad og så programmet og tænkte hele tiden at jeg skulle slå videre og væk fra det men sad på sofaen med hustruen helt lam slået, og var lige dele knust og chokeret over de her stakkels skæbner som de kvinder havde.. Nu kører mine tanker. Hvad fanden skal jeg gøre hvis mine døtre forelsker sig i sådan en mand eller kvinde? Hvad skal man stille op? Hvad fanden gør jeg? Jeg har et håb om at vores opdragelse og indgang til livet på vil gøre at de ikke ville vælge en sådan mand/kvinde – men psykopater render jo ikke rundt med en rød ballon hængende om halsen?!! Hvad fanden gør jeg?

Jeg indrømmer blankt at jeg stor tudede over især historien med moderen og babyen som blev kvalt af exkæresten/faderen. Jeg er i chok!

Jeg er bange for fremtiden idag. Jeg er nervøs for de valgt mine døtre vil tage på egen hånd. Puha det program var ikke behageligt!!

Har i det også sådan? Så i også programmet?

A