Søg
Close this search box.

#DENFORFÆNGELIGEMAND – NØDVENDIGHEDERNE

image

Jeg bruger MANDE BEAUTY produkter og går op i min hud og hvordan jeg ser ud. Det er næppe et chok for jer der læser med her. #DENFORFÆNGELIGEMAND ! Men når jeg rejser har jeg som udgangs punkt det vigtigste med. Og jeg tænkte at jeg ville dele det med jer her 🙂

HUDPLEJE:

Jeg er dybt afhængig af KLIM som er herre serien af Michael Klim (grundlægger af Milk & Co hud pleje serien). Der er vådservietter som er mega nemme og bruge og en Ansigts cream som bruges efter. Mega simpelt og nemt. Derudover laver han kropssæbe som er toppen! (både som skrub eller normal sæbe) og krops cream med solfactor i. Udgangspunktet i hans produkter er at de skal bruges af den aktive mand som er på farten. Den er toppen og jeg har OPTUR over at have fundet de produkter ( tak til instagram )

Check de fantastiske (og drøje ps) KLIM produkter ud HER!

TANDPLEJE:

Jeg er faldet totalt for SB12 og deres tandpasta med små korn i som giver videre og blankere tænder. Derudover er jeg hooked på deres mundskyl (som jeg er løbet tør for og derfor ikke er på billedet) og deres tyggegummi. Derudover så er det nok den pæneste tandpasta EVER ( #NERDALERT )

Check SB12 ud HER!

HÅRPLEJE:

Jeg bruger både Aveda Rosemary Mint shampoo og Keunes sådan lidt på skift. Jeg har afprøvet Keunes specielle shampoo som skulle give mere hår, OG engang imellem bruger jeg ærligt hair & shoulders fordi den dufter dejligt af æble (haha ja undskyld jeg er ærlig). Voks går jeg kun efter et mærke. Keune! De har den bedste voks nogensinde. OG jeg bruger udelukkende den. Man kan få forskellige typer men jeg bruger den der hedder Clay. Den efterlader håret mat og fint og holder på håret. Jeg har optur!

Check Keune ud HER!

Check Aveda ud HER!

DUFT:

Jeg har ikke en “signatur duft”. Jeg afprøver en masse forskellige parfumer. Og er især vild med BOTTEGA VENETA, Byredo (oliver people), Tom Ford (oud woud), og KLIM kommer snart med en parfume også (ja den venter jeg på!). Lige nu bruger jeg CLEANs nye duft BLACK LEATHER som er en herreduft som er blevet lanceret i to forskellige dufte. En sort (som jeg bruger lige nu) og en hvid. Jeg huskede mest CLEAN for deres dufte af bomuld og rent vasketøj som havde hængt udenfor duften 🙂 Men denne er helt unik og ikke for tung. Lige tilpas lige nu.

Check CLEAN ud HER!

Check BYREDO ud HER!

Check TOM FORD ud HER!

Check BOTTEGA VENETA ud HER!

INDEHOLDER  AFFILIATE LINKS