Søg
Close this search box.

HEJ NYE SQUISHIES !

reklame

VI SIGER VELKOMMEN TILBAGE TIL EN SAVNET LEGETØJSVEN – SQUISHIES!

Jeg har vidst i noget tid at Squishies kom tilbage – bedre og godkendte. Og da vi kørte på kør selv ferie lå der en Squishy i hver af døtrenes kør selv taske. De eksploderede i en rus af optur og glæde. Deres favorit var tilbage. “men far! er de godkendt nu?” Ja mine døtre har ligesom så mange andre børn jo haft den sjove legetøjs dims i hånden. Legetøjet som jeg nødvendigvis ikke forstod ( læs: overhovedet forstod), dog kunne jeg se præcis hvad den gjorde for døtrene! De gik enormt op i om den var SLO RIZE eller hvad den lignede. Jeg studsede over dengang at de lugtede ganske slemt og generelt nok hvordan de blev lavet…

OG NU ER DE TILBAGE!

Forklædt som alt lige fra mælkekartoner, til sjove farvede fabeldyr – til katte med briller på. Det hele er simpelthen genialt. Og jeg forstår dem stadig ikke haha! Men jeg har tjekket op på hvad der præcis er ændret denne gang. Og jeg kan se at man har arbejdet med samme leverandør, dog arbejdet med at ændre til det bedre. Og allerede dér er jeg med. Det er dejligt at ændre fremgangsmåder og forbedre hos de fabrikker man tidligere har arbejdet med. Derudover har man ændret skummen og måden den produceres på og derudover har man en luftetid så lugten ikke er så voldsom når man pakker dem ud. Og man må sige at de ikke lugter som tidligere. De har stadig den sjove SLO RIZE som jo er det vigtigste ( kilde for denne info – MINE DØTRE ) Og jeg forudser timevis af leg med disse fabeldyr, og mælkekartons formede squishies!

FORSTÅR JEG DEM MERE NU?

Altså… Det forholder sig sådan at nej det gør jeg nok ikke. MEN og det her er et massivt MEN. Jeg kan se at mine døtre flokkes om deres Squishies. Jeg kan se at de leger med dem, holder SLO RIZE konkurrencer og griner og har det sjovt. Og det kan jeg lide. Jeg kan lide at det er en OFFLINE leg der kommer her. Jeg kan lide at døtrene deles om at lege med dem (også lillesøster er med). Og folkens, jeg er kommet frem til at med den glæde døtrene har over squishies retur i vores hjem så behøver jeg ikke at forstå dem. Og lur mig om vi ikke tager forbi en af de fine forhandlere (forhandles både i Normal, SuperBrugsen, Legekæden samt Bog & Idé for at nævne et par stykker) og påbegynder en samling. Nu de er tilbage bedre end før (De nye squishies lever 100% op til miljøstyrelsens krav for afgasning for legetøj) så vil jeg gerne have dem indendøre igen…

LÆS MERE OM SQUISHIES HER!

LÆS DESUDEN DENNE ARTIKEL FRA POLITIKKEN OM DEN LÆNGEVENTEDE RETUR AF SQUISIES!