Søg
Close this search box.

INGEN LORTEFAR IGÅR! WHOOP!

image

OPTURS DAG IGÅR! I ved sådan rigtig sej dag. ALT klappede og var perfekt OG maden blev spist mens døtrene stadig kunne overskue det! Altså den hjemmelavede aftensmad som jeg lavede fra bunden. Boller i karry (i know den har jeg lavet før) MEN denne gang prøvede jeg at lave grøntsags-ris til. OG DET VIRKEDE! Jeg kunne simpelthen få det hele til at passe. Badning af døtrene, klipning af neglene JA jeg var optur!

image

Nu tænker du sikkert “hvorfor klapper han sig så meget på skulderen ham der far til fire piger?” OG det kan jeg fortælle dig – fordi jeg normalt har lorte eftermiddage – eller lortefar dage (som den HER, eller HER, eller HER). Igår var en FEST. Døtrene hyggede sig og jeg havde overskud. Jeg håber det er et tegn fra guderne om at jeg godt kan. At jeg ikke behøver at stresse over eftermiddage alene med døtrene (som jeg ærligt gør engang imellem…).

Jeg sidder i toget og smiler over igår. Jeg sidder i toget på vej imod byen OG hovedbanegården hvor jeg sammen med MIKKEL skal snakke på GOMORGEN tv om at være farblogger. DET er skisme også optur! Ser i med?

kl 8:11 !

Det ville betyde meget for mig HAV EN FANTASTISK DAG! and wish me LUCK

image