Søg
Close this search box.

NÅR MAN ER IKKE SKOLEBARN I EN CORONA TID

DET ER IKKE NEMT AT VÆRE ET

“IKKE SKOLEBARN”

I DENNE CORONA TID!

SKOLE CORONA

NOOMI MUSEN HAR DET LIDT SVÆRT DISSE CORONA DAGE…

Ser du, hun er ikke startet i skole (det sker først efter sommerferien – og vi er liiidt skræmte for udsigterne til den opstart – mere om det en anden gang) endnu. Hun ser hendes søstre knokle med hjemmeskole, og vil gerne være med.

Vi har forsøgt at købe superfine bøger ind til at hun kan øve sig, og det har også virket. Men jeg tror at de sidste par dage har været overskygget af savnet til hendes vante omgivelser og rutiner. Hendes venner nede i børnehaven, og ikke mindst pædagogerne (som i Noomis (og vores) verden er de vildeste stjerner). Og de sidste dage har været svære for Noomi. Vores mindste datter.

“JEG GIDER IKKE HJÆLPE TIL!”

Ord som vi aldrig hører fra den lille mus, er pludselig blevet slynget om os i de sidste par dage. Og vi har set hvordan vores lille positive pige med ben i næsen, pludselig har ændret karakter. Pludselig er glasset ikke bare halvt tomt – men HELT TOMT. Pludselig bliver konflikterne kæmpe store, og vi ser hvordan den lille person ikke trives i hverdagen. Hun råber af hendes søstre og er bare et surt lille menneske.

SKOLE CORONA

SÅ DERFOR PRØVER VI LIGE NOGET NYT  IDAG!

Idag sidder Noomi med mig oppe på kontoret, imens jeg arbejder heroppe sidder Noomi her ved siden af mig og har en ipad med læringsapps. Vi tænker at den lille mus er presset over at hun ikke har nogen at lege med, og at hun ser at de store piger får meget hjælp af hustruen som er primus motor dernede i dagtimerne imens jeg arbejder.

Morgenen startede godt – og Noomi kunne næsten ikke vente på at der var noget der skulle ske – som kun var hendes ting. Det var hendes tur til at sidde helt alene med mig imens de store var i hjemmeskole (online og offline). Og vi har testet apps som Dragen Maneno, Lydret Dingo og også mofibo. Der var lidt happy bite snacks og den store kaninbamse var naturligvis med hele vejen!

MEN HAR DU ET TIP TIL MIG?

TIL OS?

Hvis du har et næsten skolebarn hjemme hos dig, hvad gør I så for at aktivere det lille store menneske? Hjælpen og dine erfaringer modtages med kyshånd! Sammen bliver vi bedre allesammen – hver for sig!

skole corona

LÆSTE DU VORES 10 TING VI HAR LÆRT I DEN FØRSTE CORONA TID?