Søg
Close this search box.

NÅR DET IKKE ALTID ER LIGE NEMT AT VÆRE GRAVID…

GRAVID! Hustruen er gravid! Vi er ovenud lykkelige. Vi skal have en baby nummer 5 i det nye år, og dermed kommer jo en masse drømme og en fremtid man glæder sig til, og planlægger. Da jeg nævnte at vi skulle have en baby igen sidste måned blev jeg lagt ned med en masse venlige beskeder som alle var lykønskende og med en masse varme. TAK for det. Men sidenhen har jeg ikke delt så meget omkring baby, eller min smukke hustru. Kun da vi var til barnedåb, hvor hun var og er gudmor til den skønneste knægt Maximiliam. Og sidst da vi var til gennemscanning (hvor alt var dejligt) og vi i 30 minutter delte en frokost og fejrede at baby har det godt, og er sund og rask.

BRUDSTYKKER AF EN GRAVIDITET…

En graviditet som desværre er som de andre var. Fuld af dårlige dage for hustruen som er nærmest tvangsindlagt til at ligge ned og tage den med ro. Hvormed hun også er sygemeldt fra hendes arbejde. Langtidssygemeldt. Det er en tid hvor jeg (med største glæde og kærlighed) står for en masse ting herhjemme, faktisk det meste for at passe på hustru og baby. Jeg føler ikke det er i mit sted at ”udstille” hendes dårligdom ved at dele hendes dag på sofaen, eller udstille at hun lå tre timer ned til netop førnævnte barnedåb. Eller havde det skidt 3 dage efter barnedåben. For hustruens graviditet har ganske få brudstykker hvor hendes liv ligner en ”normalt” gravid kvindes. Hvor hun smiler og hvor hun ser dejlig ud (hvilket jeg nu synes hun gør også på sofaen med en baby i hendes mave!). Men også hvor hun smiler velvidende om at der snart efter ruller dårligdom over hende.

MEN VENDER DET IKKE SNART?

Statistikken fra tidligere er ikke skide opturs god. Men det lysner (synes jeg og hustruen også). Og senere på ugen er hun tilbage på fødegangen om end i enormt nedsat tid. Tilbage på en arbejdsplads som hun har haft dårlig samvittighed over at have været væk fra så længe som hun har. En arbejdsplads som hun har savnet. Ligesom hun savner en graviditet uden dårligdomme og hårde vilkår..

DERFOR DELER JEG IKKE HUSTRUEN

OG VORES LYKKE SÅ MEGET!

For selvom det er et øjebliksbillede jeg har delt (og et minde fra en spa tur som jeg håber vi kan gøre igen inden baby kommer – kryds fingre) de 3 gange hun har figureret i mit feed (den sidste måneds tid), så er det netop lige præcis dét som det er. Et øjebliksbillede. For efterfølgende at have en dum periode.

JEG HAR LOVET AT VÆRE ÆRLIG!

Og det her indlæg er ikke skrevet for at være clickbait agtig eller andet, og det har været undervejs i et par uger. Det er simpelthen for at italesætte hvordan det går herhjemme. Jeg deler enormt meget ud af vores liv. Og det er vi enige om herhjemme. Dog er denne situation lidt anderledes, og jeg ønsker ikke at udstille hustruen på nogen måder. I er mange der spørger hvordan det hele går – og jeg er dybt taknemmelig for at i vil vide mere, derfor dette indlæg.

JEG GLÆDER MIG TIL AT DELE MERE…

Men det bliver når det føles rigtigt herhjemme, og det gør mig glad at i forstår og støtter op om dette! TAK for det!