Søg
Close this search box.

NOOMIS DAG

img_5911

HVOR BLIVER TIDEN AF!

Vores lille pige husker jeg stadig som den lille mus der var en lille klump kærlighed. KLIP TIL igår hvor hun så fyldte 3 år. 3 år!!!! Vi holdt hendes fødselsdag for familie samme dag, og startede dagen med fødselsdags sang og hygge, og gjorde os klar til fest med familien!

MENUEN STOD PÅ:

  • Fødselsdagsboller
  • Muffins med rabarber og maregnstop
  • Muffins med blåbær og marengstop
  • Brunsviger (verdens bedste brunsviger – tak til den fynske kollega og den hemmelige ingrediens)
  • HotDogs til aftensmad

img_5907

img_5896

OG PYNTEN VAR KOMMET OP!

Jeg havde tømt Netto for FLAMINGO TEMA og hentet balloner og helium hos EUROBALLON som er destinationen for ALT festligt pynt i ballon og helium! Jeg hentede honeycombs på loftet (de holder bare igen og igen) hang dem og og rullede HAY dugen hos min nye kollega (TAK TINE!!). puttede pink farvet pæoner i vores gamle krystal flaskerne fra min far (så var han der lidt også). Jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg var klar da gæsterne kom (15 minutter for tidligt hvad F**K sker der for det haha) men færdig blev jeg og Noomi vågnede fra hendes lur (TAK GUD!) og kom i den fine POPPY ROSE kjole (find den HER!) og favorit hårbøjlen fra MILLE DEUX

OG KLAR VAR VI!

img_5897

img_5922

img_5904

(iøvrigt tog hun sine nye Angulus sandaler på med det samme. Tror det var en god gave)

FESTENS KIKS…

Vi serverede chokoladefontaine med frisk frugt og Marshmellows og havde brug for en forlænger ledning. Som jeg så ikke kunne finde. Så vi endte med at have en kæmpe el-rulle midt på bordet. Svigermonster pyntede den med flag og så kørte dessert bussen. Lækkert HOTEL CHOCOLAT chokolade smeltedes og smagte forrygende!!! Gæsterne blev dejligt længe og vi kom MONSTER sent i seng. Så gudskelov vi havde fri idag. På far’s dag jeg sidder og smiler over billederne – sikke en dejlig dag!

NOOMIS DAG…

img_5918 img_5950