Søg
Close this search box.

JULEN SMAGER DEJLIGT AF…

image

SPONSORERET

Vi har altid været forældrene som har givet vores børn Playmobil julekalendre når andre gav deres børn chokoladekalendre. Ikke fordi det har været en religion eller vi er stramme spelt forældre (som Mascha Vang ville kalde det haha) Vi har ikke tænkt så meget over det. I år fik vi muligheden for at gå ALL in med jule chokolade kalendre. Derudover MED billede fra og af os på! Pigerne fik lov til at være kreative direktører på billederne og JA de er mega kitsch – og JA vi manglede bare velour gulvet og den fine svampeeffekts malede baggrund (måske med skyer?). Døtrene ville have Snefnug og Snude med på billederne. De kære kaniner som er de mest rolige og dejlig kaniner (som de største døtre fik i fødselsdagsgave af Mormor & Morfar). OG vi fandt nissehuen frem – AVA vidste præcist hvor den var. Foto shootet kunne starte!

image

image

Spot kom på og billederne blev taget og udvalgt, efterfølgende.

image image image

Det er super nemt at lave disse chokolade kalendre med lækkert Kinder chokolade i. Jeg havde nærmest lyst til at lave en til mig selv ( NOT KIDDING! ). Man uploader billeder i en billedebank og kan udover disse julekalendre lave en masse andre billede produkter ( HEJ JULEGAVE IDEER! ). Super nemt ser man eksemplet og godkender derfra.

image

OGSÅ KØRER JULECHOKOLADEBUSSEN! Jeg glæder mig til vi får dem hjem ( OG NEJ IKKE FOR AT JEG KAN SNYDE SPISE DEM ALLE! )Og til at døtrene ser deres eget produkt som de har været med til at designe! Det er skisme da optur!

HAR I CHOKOLADEKALENDER TRADITION HJEMME HOS JER?