Søg
Close this search box.

KREATIVE DØTRE ER GLADE DØTRE! RESULTATET!

img_2287

image

KREATIV WEEKEND NÅR DE ER BEDST…

Pigerne fik en opgave idag. De fik den fordi jeg synes det er sjovt engang imellem at udfordre dem. Udfordre den måde de tænker på og vise hvad de ser! De skulle tegne mig – og ja den kunne gå begge veje! (ej hvorfor er far så stor på din tegning hehe #denforfængeligemand ). Alle døtre gik igang efter en dejlig formiddag i byen og frem kom tegnegearet! Tegnegearet havde vi modtaget fra den seje DIY hjemmeside makaku.dk som er spækket med kreativitet – OG de kunne ikke vente til weekenden med at afprøve de lækre produkter – læs mere om det HER!

img_2258

img_2268

img_2262

ALT DET FINE TEGNEGREJ FRA

MAKAKU.DK

KOM FREM!

De lækre aqua farvekridt (find dem HER!) og det Tykke tegnepapir (find det HER!) og deres metallic farveblyanter (find dem HER!) og igang var de. De grinede og var hyggelige og de hjalp Noomi hvis hun synes der manglede en sol (hvilket der jo altid gør!) De fik lov til at sidde selv og tænke detaljer og var mega seje. De kom ind til mig da de var færdige og viste mig resultatet og her er de:

SMILLA

img_2287

En fin tegning med blå øjne og store læber 🙂 En tale bobbel der spørger “hvad er det du tegner?” OG bagpå står der en hilsen også “jeg elsker dig far og jeg kunne ikke onslippe dig” hvad end det så betyder 🙂

AVA

img_2289

Jeg kommer med blomster og chokolade og er mega tjekket med solbriller og hvide sko! Jeg har også den vilde frisure!

MERLE

img_2299

DYBT koncentreret viser Merle hendes tegning frem. Selvom jeg troede at jeg havde en påklædningsbluse på så betød det hos Merle at jeg er STÆRK! bagpå er der et KÆMPE navneskilt hvor Merle har skrevet hendes eget navn og lavet et kæmpe hjerte!

NOOMI

img_2276

Noomi var ikke så vise lysten – men tegnede mig og en sol. Og nuvel det lignede lidt en dødningehovede så var hun med til at tegne! Og jeg er vild med hendes kreativitet!

JEG ER GENERELT VILD

MED DERES KREATIVITET!

Og husk at i får hele 15% på deres seje hjemmeside hele Marts med koden

FAR15

#LØBOGKØB HER!