Søg
Close this search box.

KREATIV WEEKEND – LIGE SOM DEN SKAL VÆRE!

image

WEEKENDEN HAR ROCKET!

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME!

Vi har simpelthen haft den bedste weekend! Sådan en af de weekender hvor man fik de sidste billeder hængt op på væggen (ok vores familie planer fra FUTURE PLANNER men stadig) knager blev hængt op og ledninger banket på plads. TÆNK sig vi havde optur over alt det vi nåede. Imens vi var kedelige voksne især idag, legede børnene med playmobil. Det vil sige de byggede og byggede. Allesammen. Ikke bare de store døtre. Jeg har optur over playmobil. Optur fordi det er leg der er kreativt og tænkende. Det er leg som inkluderer og som er fokuseret. Døtrene er skide gode til at være sammen om det og de små får hjælp af de store.

image image image

Jeg gik rundt og hjalp nu og da, dog var det største delen af tingene der blev samlet af pigerne. Det er da optur! De var TOP fokuseret og TOP motiveret på at samle det hele selv! Playmobil har altid været højt på ønskelisten herhjemme og især nu hvor alle kan være med. Det kan være alt fra prinsesse (ja jeg har jo 4 døtre ps) til drager og riddere. De fik playmobil julekalender sidste år da vi ikke var vilde med chokolade. Den kommer vi nok ikke ud over i år Mere om det en anden gang.

image image image image

Det er fantastisk når ens børn kan være sammen om en ting – om et projekt. Og det var uden nogen sure miner eller slåskampe (til at starte med nuvel..) Jeg har fået lov til at udlodde 2 fantastiske øer som den pigerne samlede i weekenden. Det hele sker ovre på min facebook side og det ville gøre mig TIPTOP glad hvis du ville deltage derovre

TAK FORDI DU LÆSER MED!

image