Søg
Close this search box.

STATUS MED MERLE OG WEEKENDEN DER ER GÅET…

image

DET VAR SÅ DEN WEEKEND…

DEN ALLERFØRSTE med merles støvle. Der er liige et par weekender til med den på (good times) men lille musen er ved godt mod. OG de store har lavet en pagt med hinanden om at de ikke vil skændes med Merle imens hun har støvlen på. OG de vil passe på hende! (kan hun tage skade af at have støvlen på HELE tiden tænker jeg så….). Hun har stadig ikke været i børnehave, selvom hun godt må for de seje pædagoger dernede (high five til Lotte & Susan!). Imorgen skal hun til Morfar fordi hustruen skal sove efter hendes 12 timers idag/imorgen/inat.

12 TIMERS WEEKENDVAGTER STARTER NU!

OG vi har netop prøvet det for aller første weekend. Det er en ny vagt type hustruen prøver for at få flere weekender med os. (læs børnene høhø). Det er lidt hårdt for hende, og hun tager absolut en for holdet – og jeg skal have fundet en løsning hvor vi IKKE er hjemme og larme om søndagen, for jeg bestiller ikke andet end at stresse over om døtrene griner/skriger/synger/larmer/gårpåtoilettet for højt. Vi skal nok finde en løsning 🙂

image

SMUKT SHOWROOM BESØG…

Jeg var forbi seje Noise PR pigerne – og jeg må indrømme at jeg nyder at kigge forbi showrooms for en sludder. OG for inspiration. Deres univers er fantastisk og deres lokaler er for VILDE! Jeg har optur over at må kigge forbi. ISÆR når man finder smukke HÅNDVÄRKs pæne møbler også! Ham Emil Thorup har gjort det godt altså! Hvem der bare havde plads til hans smukke møbler OVER det hele? Er vi enige?

image

BACK IN ENERGII…

Den forfængelige mand er tilbage i trænings tøjet – OG jeg elsker det! NUVEL jeg har kramper i kroppen idag! NUVEL jeg kan ikke rigtigt gå – men jeg har OPTUR over at være tilbage i Energiis seje lokaler. Igår til en Mobility/Stretch time hos seje CAMILLA MALMBERG. Hendes timer er skisme bare for seje – og hun formår at gøre alle timer forskellige så man aldrig helt ved hvad man skal forvente. VI KAN SLÅ FAST – jeg er ikke smidig, og jeg vil gerne arbejde på det absolut! MEN jeg er skisme igang! Endelig er jeg tilbage 🙂

image

WEEKEND BREAKFAST ER ET MUST!

Og denne weekend var ikke anderledes. Selvom hustruen ikke var med så hyggede vi stadig med blødkogt æg og skyr med ACAI ACAI som jeg fandt i skabet og blev TOP nostalgisk! ser i jeg havde OPTUR over dette pulver. Pulveret som indeholder så meget godt! Jeg skal til at bruge og indtage det igen! HVILKE VITAMINER BRUGER I DERHJEMME?

Weekend uden hustruen er aldrig sjov men denne var nu ok. Praktiske ting blev klaret (selvom jeg hader det) og nu sidder jeg her med min kaffe og nyder roen – inden jeg imorgen skal på tour de aflevering af døtre OG lige et smut til London og arbejde de næste par dage 🙂

IØVRIGT…

SÅ HAR JEG OPTUR! over alle jeres fine kommentarer til mit HEJ HEJ #LORTEFAR indlæg. En tanke ramte mig da jeg læste den. HVORFOR TÆNKER VI ALTID DER IKKE ER SKET NOGET? Er det fordi det er ubekvemt at der er sket noget – eller ønsker vi generelt ikke der sker vores børn noget. Kan vi bare ikke overskue hvis der er sket noget så vi tænker hellere det modsatte?

HVORDAN HAR JERES WEEKEND VÆRET?

TAK FORDI DU LÆSER MED

🙂

A