Søg
Close this search box.

TORI SPELLING ELLER IKKE TORI SPELLING?

image

“Allan ved du at selveste Tori Spelling følger dig på instagram?” Nuvel jeg havde faktisk ikke set det ( helt ærligt ! ) Men jeg havde set flere af mine blogger kollegaer skrive og poste samme type billede som ovenstående på deres instagram. Til at starte med blev jeg da smigret og fulgte fluks tilbage, men her til morgen sidder jeg med en følelese af at være blevet “played” af selveste Donna Martin. Jeg ved hun har forlænget sit besøg i Danmark fordi hun har været rundt i vores butikker (kan man shoppe andre steder tænker jeg haha), og jeg ved som i alle sikkert ogsp ved at hun holder noget fest idag (eller var det imorgen?). Pludselig tænkte jeg at hendes team havde fundet en masse forskellige bloggere – nogle store (Hej Mascha Vang!) og nogle mini små (Hej mig!) for at sprede budskabet og få “cheap” High five followers. Hun mødtes med mommy bloggere til meet & greet og jeg tror bare ikke rigtig jeg forstår hvad der skal ske med hende herhjemme? Hvad skal hun bruge mig til?

HVAD TÆNKER I?

A