Søg
Close this search box.

AKAVET BESØG UNDER KÆRESTETID #1

akavet

AKAVET! MEN SIMPELTHEN SÅ SJOVT!

Idag delte jeg vores nat, som betød et besøg i soveværelset af mini, imens vi ikke forventede besøg. Det var sent men vi var begge klar på lidt kærestetid. Vi tænkte ikke at nogen ville vågne så sent om natten, og ligeledes var der heller ikke dyne i nærheden. Vi havde placeret os således at vi ikke så hvis døren åbnede og bedst imens det hele var skønt (måske larmede vi lidt som man jo godt kan gøre) Skreg min hustru og kastede sig efter dynen imens hun råbte “HUN ER I DØREN”. og lige dér midt i døren med lys bag sig stod vores mini.

En slags mini ninja som har listet hen til døren (igen – måske larmede vi en smule) og der lå vi begge under dynen, der ligeså hurtigt blev fundet frem, og klukkede som to teenagers. Jeg kunne ikke få vejret og tænkte hvordan kommer man tilbage fra sådan en oplevelse. Så spørger mini tørt “far! hvorfor er i nøgne?” jeg døde langsomt. Og frygtede snakken ved morgenmadsbordet. Men der har intet været. Jeg frygter endvidere at høre om det i børneren. Men der har (7-9-13) ikke været noget heller.

OG SÅ IDAG DA VI SAD I BILEN OG GRINEDE AF DET, FIK JEG EN TANKE…

Det her må da være noget i andre også har prøvet. Så jeg lagde en story op på min instagramside og spurgte om i ville dele jeres akavet oplevelser med mig og DIG der læser denne blog. OG jeg må sige at det var der skisme en masse der ville!

SÅ NU BLIVER DET SGU EN FØLJETON!

Ja Ja jeg har startet ligeså mange føljetoner som seje MM LEI LANGE (ej måske ikke…) Men jeg synes dæleme denne er sjov! Jeg har en masse akavet situationer til at dele mange mandage. Og ved du hvad? Mandag er perfekt til tåkrummende grin. Vi har (næsten) alle været der – omend det skulle tage næsten 11 år før vi kom (eller ikke kom i dette tilfælde høhø) til dette akavet øjeblik. MEN som en god veninde skrev, så er det jo ikke dårligt at vi voksne har kærestetid (eller boller, knalder, hygger hvad end du kalder det).

OG HERMED ER DER VIST LAGT OP TIL FØRSTE AFDELING AF FØLJETONEN!

#KNÆKDILLER

“Klokken er omkring nat, og begge børn sover fint og trygt, og må sgu ærligt indrømme, altså ikke at jeg larmer (ihvertfald ikke mere end i de lyse timer) hvilket jeg må jo så må have gjort… Godt gang i den så kan jeg høre små trin, tænker ikke mere over det da vi har hund – men pludseligt! I døren! “MOOOAR, er du okay?” Tror jeg sprang op og pænt sagt gav manden en knækdiller i farten AV AV. Så døde stemningen ligesom dér”

#SOLBRÆNDT

“Vi var på ferie på Kreta. Børnene er placeret i badekar med ipad og dér ser vi vores snit… Med 5 personer på samme værelse var mulighederne ikke mange… Ud kommer knægten og spørger hvad vi lavede. Hvortil far svarer “Jeg tjekker om mor er blevet solbrændt”

#NEJIBOLLER

“Vi havde gang i en doggystyle og var næsten nået til finale, da vores datter stod ved siden af sengen og spurgte hvad vi lavede! Hvorefter jeg udbryder at “vi leger”, hvortil datteren siger “nej i boller”

#SYGDOM?

“Husker engang vores drenge var små. Lige midt i orgasmen, kom den store søn ind og spurgte om vi var syge? Vi havde vist stønnet lidt for højt!”

#HEJFRATREMMESENGEN

“Vi så vores snit til at hygge lidt, mens sønnen sov i sin tremmeseng et stykke væk fra vores seng. Det foregik meget stille og næsten ikke med lyd! Lige pludselig står han op i tremmesengen og klapper og siger dadadadadada! Det gjorde vi så ALDRIG igen!”

OG LIGE ET PAR TIL…

#HEJBARNOGVENINDE

“Havde tidligt fri en dag, da ens klubbarn kom hjem uden at advare. Der står ikke kun ens barn men også veninden og åbner hoveddøren. Ingen af os opdager noget før døren smækker og pigerne er stukket af. Lidt akavet situation næste gang veninden var med hjem…”

#HYGGERIBADET

“Vi ville lige have 10 minutter alene voksentid i badet. Vores badeværelse var dengang sådan at, når man åbnede døren var forhænget det første man så. Vi hyggede lidt og jeg var heldig af få et dejligt BJ. Men det der forhæng blev ved med at blæse op på min kæreste, fordi vinduet var åbent. Og alle ved at der ikke er noget værre end et vådt klistrende forhæng. Så vi trak det lige fra så vi ikke skulle bøvle med det men bare hygge os. Og så var jeg altså liiige ved at være der. Men så bryder den mindste ind. Råbende og spørger hvor hans hættetrøje er!!! Da han ser hvad der sker, udbryder han “EJ jeg troede kun det var mor der gjorde sådan noget”

#GRÆDERDUMOR

“Vi knaldede imens ungerne så fjerner i sidste uge og så kom datteren ind imens vi var i fuld gang og spurgte hvorfor jeg græd”