Søg
Close this search box.

BACK TO REALITY – HEJ SEXEDE LOGISTIK

image

Jeg er tilbage på arbejde. Ikke mere ferie. Og ikke nok med det så er solen – OG SOMMEREN kommet til landet – så til jer der IKKE holdt ferie med os og vores ferie karma: YOU’RE WELCOME 🙂

Min hustru er ligeledes tilbage på job, og grundet en fantastisk (læs ironien tak Allerød Komune!) sammenlægning af børn som rykker vores “pasnings mulighed” til en anden by, ja så har vi tungen lige i munden for at få dagligdagen til at fungerer endnu mere. Mig der arbejder – hustruen der arbejder – børnene som holder endnu mere ferie! (de får solen og fortjener den nu også de små dejlige pus). Det gør at jeg en dag som idag skal fra lufthavnen og hjem og lige give min hustru et kys. Yep vi er tilbage til svingdørs metoden – vi kender den så godt jo allerede! Når far er kommet hjem er mor lige gået…

Vi får det til at fungere, OG har en kæmpe hjælp i mormor og morfar – og en låne bil til mig (og ja guderne skal vide at jeg vender mig til en bil helt ind til byen disse dage!!). Vi får det til at fungere ud fra målet at vores børn skal kunne være hjemme. De var hjemme hele Juli og det samme skal ske i år. Jeg tager derudover de 3 største med på job i næste uge for at hygge lidt extra med dem – OG de elsker at være med på job! 🙂 Det vil være Merles første gang med på job! HUN GLÆDER sig simpelthen så meget. Store pige lige pludseligt!

Jeg er tilbage på arbejde. Vi får det til at fungere – men det gør jo ikke at man ikke ønsker sig mere ferie 🙂 KENDER I DET?

TAK FORDI DU LÆSER MED 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM / SNAPPEN SOM: FARTILFIREPIGER