Søg
Close this search box.

EN HAVEDAG PÅ TERASSEN…

img_4499

INDEHOLDER REKLAME…

DET VAR KONGE VEJR I SØNDAGS…

Og imens de store var ude og cykle på deres nye cykler så var mini holdet hjemme med mig, og vi var i haven. Vi hyggede i solen og pigerne fandt mini drivhusene frem, som vi har fundet hos seje URBAN GARDEN COMPANY ! I husker måske at vi havde højbeds fest projekt i haven sidste sommer (læs med HER OG HER ). Det er vores GO TO for fine haveprodukter. Hvad enten det er deres smukke og lækre frø pakker og drivhuse eller højbede eller hønsehus (i wish!). Og næste project er nye krukker til terrassen, som jeg forstår kommer på lager liiiiige om lidt.

MINIHOLDET VAR KLAR!

De havde fundet have skovlen frem. Og sad ved vores hvide terrasse bord og bænkesæt. Bevidst lod jeg dem gøre det. De kom selv jord i de små beholdere, som i første omgang er start stedet til frøene som skal spirer lidt. Derefter skal de i større potter og til sidst ud i jord – enten i højbede eller decideret jord. Merle ville så gulerødder og ærter, og Noomi såede ærter og tomatplanter.

img_4487 img_4498 img_4503 img_4508

SOLEN VAR FANTASTISK

OG DØTRENE VAR STOLTE…

Jeg er glad for at de fik lov til at være lead på den her. Især fordi de selv var helt stolte! De var helt vilde med at de kunne selv. Og ja der blev måske fyldt for mange frø i nogen af beholderne. Men som jeg ser det så er det jo netop døtrene som lærer noget her. Det er vigtigt at de ser at grøntsager ikke kommer fra brugsen. Men at der sker noget inden man kan købe dem på coop.dk haha. Jeg skal nok holde jer opdateret med hvordan det går når det hele begynder at spire!

ER I GODE TIL AT VÆRE I HAVEN

MED JERES BØRN?