Søg
Close this search box.

IMORGEN ER HVERDAGEN TILBAGE…

img_9004

JEG VED DET GODT…

Vi kan ikke holde ferie for evigt. Jeg ved det godt! Men det er som om at ferien bare har været god for os! Det er som om at mit jobskifte og travlheden dermed har gjort at vi havde brug for alle lige at blive “samlet” igen. Måske lyder det underligt? Måske giver den sætning bare mening i mit hovede (som så mange andre høhø). Jeg er faktisk lidt nervøs, for hverdagen. Nervøs for at den ene dag tager den anden, uden at vi lige får set hinanden i øjnene. Vi har lagt en slagplan for hverdagen, hende den dejlige hustru og jeg. Vi har gjort hvad vi kunne for at forberede os på tiden efter ferien! Men hvad nu hvis det hele sejler efter en uge? Hvad nu hvis jeg glemmer vores aftaler? Jeg rejser til Oslo imorgen, og efterlader familien til hverdagen. Som jeg har gjort så mange gange før. Måske er de vant til det. Jeg ved det ikke…

DØTRENE VAR NERVØSE…

De skal starte i 2.B imorgen( anden klasse!!! ) Og de var både nervøse og sure og irriterende og kede af det og alle de følelser man kan indeholde. Og jeg forstår dem godt. Det er en lang pause de har haft fra skolen. MEN det har altså også været tiltrængt for dem! Vi nød søndagen idag sammen med mormor og morfar og hyggede inde i byen, på en cafe der hedder Europa1989. Vi er  vilde med deres brunch. Jeg er vild med lokationen da den minder mig om min tid i København. Vi gik naturligvis forbi disneybutikken og Merle fandt gave ønsker, hun fylder 5 lige om lidt ( fem!!! ) Derudover havde vi de gamle skoletasker med fra Ava & Smilla. De ville gerne donere dem hos Arnold Busck som kører en donations kampagne sammen med red barnet. Tøserne var glade for at kunne hjælpe, og jeg var stolt! MEGET stolt! Ser i, i en verden og hverdag hvor mine døtre er ret priviligeret, og får en del gaver. Så er det enormt dejligt at se at de stadig har fokus på dem som måske ikke er så priviligeret. Jeg gør meget ud af at fortælle at det ikke er normalt at man får playmobil ind ad døren ( via deres ambassadørskab, som er arbejde nuvel men stadig gaver! ) og de har været enormt opmærksomme på tiggere i udlandet, som er ret synlige. Godt at de vil hjælpe. Det gør mig stolt!

OGSÅ SIDDER JEG HER…

Foran tastaturet og skærmen. Jeg har lettet mit hjerte, som tyngede lidt med tanker på hverdagen som kommer. Kender i følelsen efter en ferie? Er jeg helt tosset?

HER ER LIDT BILLEDER FRA IDAG…

img_8993

VORES DISKRETE BRUNCH BORD…

img_8997

NATURLIGVIS SKULLE JEG HAVDE VERDENS BEDSTE BRUNCH BURGER!

img_9028

img_9025

img_9024

DØTRENE DONEREDE DERES GAMLE SKOLETASKER…